LP-Vampula kellisti OrPon

03.11.2018 - 19:04 Toimitus
LP-Vampula Huittisen joukkue voittoisan Orivesi-ottelun jälkeen. Kuva:Mauno Kotamäki

LP-Vampula Huittinen voitti liigapelissä kotisalissaan Oriveden Ponnistuksen 3-1.

Ensimmäisessä erässä peli lainehti tasaisena. Joukkueet olivat vuoron perään pisteen parin johdossa. Lopussa kotijoukkue oli vahvempi ja väänsi erävoiton 25-22.

Toisen erän vieraat aloittivat ärhäkästi, ja tilanne oli hetkessä 0-5. Kotijoukkue aloitti takaa-ajon tilanteessa 2-7, ja pääsi parin pisteen päähän. Tilanteessa 8-10 vieraat lähtivät taas omille teilleen ja takoivat tilanteeksi 8-15. Sen jälkeen OrPo eteni vastaansanomattomasti tilanteeseen 15-24. Erän lopussa kotijoukkue pani vielä kampoihin, mutta vieraat veivät erän 19-25.

Kolmas erä alkoi LP-Vampulan tahdissa. Tilanteessa 8-4 vieraat alkoivat kirin ja tasoittivat tilanteen. Kotijoukkue ei kuitenkaan lannistunut, vaan aloitti uuden nousun ja eteni 15-9-johtoon. Vieraat pääsivät pisteen päähän tilanteessa 18-17. Kotijoukkue pääsi kolme pistettä karkuun tilanteessa 22-19, mutta vieraat tasoittivat. Kotijoukkueen hermo kuitenkin piti ja erävoitto kirjattiin LP-Vampulalle25-22.

Kolme ensimmäistä erää eivät odotuksista huolimatta tarjoillut lentopalloviihdettä parhaimmillaan, vaan pikemminkin tuskaisen oloista puurtamista, joissa kumpikaan joukkue ei saanut kaivettua esille parasta osaamistaan.

Neljäs erä oli kotijoukkueen näytöstä ja voitontanssia, vieraat saivat ensimmäisen pisteensä vasta tilanteessa 11-1. Erävoitto kirjattiin LP-Vampulalla luvuin 25-7 18 minuutissa.
Kotijoukkueen kahdeksan ensimmäisen pisteen verran tahtipuikkoa heilutti kapteeni Iida Paananen.

Tilastossa kotijoukkueen ykkösiä olivat IIna Andrikopoulou 15/+5 (4 torjuntapistettä), Claire Felix 11/+9, Nayara 11/+7
Andrikopoulou palkittin kotijoukkueen parhaana. Vierasjoukkueesta palkinnon sai passari Shannon Duncan.

 

Ottelu  aloitettiin hiljaisella hetkellä, jolla kunnioitettiin LP-Vampulan fania ja lentopallosydäntä koko elämänsä ajan rinnassaan kantanutta Kari Rinnettä.

Joukkueiden esittelyn jälkeen LP-Vampula Huittisen keskitorjuja Claire Felix palkittiin Mestaruusliigan lokakuun tähdistöön valitsemisesta.

 

 

Uutista päivitetty tekstin osalta klo 20.47 ja kuvan osalta klo 21.05.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.