Kokonainen hirvi huutokaupataan

03.10.2016 - 15:34 Toimitus

Sisä-Suomen poliisi myy Sastamalassa sunnuntaina ammutun hirven huutokaupalla. Hirvi on kaadettu luvallisessa metsästyksessä.

Hirvi myydään kokonaisena, sen ruhopaino on arviolta 160-180 kg. Metsästysseura on käsitellyt ruhon, mutta eläinlääkäri ei ole sitä tarkistanut.
–Sitovat tarjoukset yhteystietoineen voi tehdä sähköpostilla osoitteeseen sastamala.sisa-suomi@poliisi.fi keskiviikon puoleenpäivään asti. Korkein tehty tarjous voittaa ja ruho maksetaan käteisellä, kertoo rikoskomisario Pauli Pitkäkoski.
–Poliisi ottaa yhteyttä korkeimman tarjouksen tehneeseen henkilöön huutokaupan päätyttyä. Ruhoa säilytetään Sastamalassa ja huutokaupan voittaneen on noudettava ruho säilytyspaikasta.

 

KOMMENTIT
6. lokakuu 2016 - 13:07Minna Karru
–Ruhosta tuli yhdeksän tarjousta. Korkein tarjous oli hiukan yli 1600 euroa. Hirvenruho on siirtynyt uudelle omistajalleen, kertoo rikoskomisario Pauli Pitkäkoski.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.