Ryöstäjälle ehdotonta vankeutta

03.09.2015 - 15:07 Satu Ojala

Huittislainen 36-vuotias mies tuomittiin tänään Satakunnan käräjäoikeudessa ehdottomaan 3,5 vuoden vankeuteen. Tuomio kertyi kahdeksasta varkaudesta, kahdesta ryöstöstä, yhdestä ryöstön yrityksestä, törkeästä pahoinpitelystä, pahoinpitelystä, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausainerikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.
Rikokset on tehty viime vuoden huhtikuun ja tämän vuoden kesäkuun välisenä aikana. Kahdeksan rikoksista on tehty maaliskuun lopulla, kun huittislaismies ryösti S-marketin saaden saaliikseen vähäisen summan rahaa, sumutti kaupassa ollutta asiakasta kaasuaseella, otti käyttöönsä pihalla tankkaamassa olleen miehen auton ja poistui sillä paikalta. Hänet tavoitettiin lopulta Harjavallasta.
Mies passitettiin kärsimään rangaistustaan Turun vankilaan. Eri asianomistajille ja vakuutusyhtiöille hän joutuu korvaamaan teoistaan lähes 39 000 euroa.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.