Olympiaedustaja jännitti SE:n Keikyässä

03.07.2016 - 17:30 Marko Dahlman
Taru Kuopalla on ollut viime aikoina aihetta hymyyn. Pari viikkoa sitten tuli olympiapaikka karsintakisoissa Turkissa ja sunnuntaina Suomen ennätys Äetsän Jousiampujien järjestämässä kilpailussa.

Rion olympialaisiin lähtevä jousiampuja Taru Kuoppa teki uuden Suomen ennätyksen naisten tähtäinjousella (olympiajousi) Sastamalan Keikyässä sunnuntaina. Lahden Vasamaa edustavan Kuopan tulos 70 metrin matkalla oli 636.

Äetsän Jousiampujien Honkolan jousiammuntakentällä järjestämä kilpailu oli muutenkin korkeatasoinen, sillä kisoissa nähtiin myös kaksi muuta SE:tä. Yhteensä osallistujia oli 46, kaukaisimmat Oulusta ja Virosta.

32-vuotias Taru Kuoppa matkustaa olympialaisiin realistisin tavoittein. -Totta kai kisoihin lähdetään tavoittelemaan kirkkainta, mutta kuudentoista joukkoon kun pääsisin, olisin tosi tyytyväinen.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.