Vuorokausi poliisityötä Twitterissä

03.05.2018 - 17:45 Minna Karru
Lounais-Suomen poliisilaitos on h uomenna perjantaina myös Twitterissä. (Kuvakaappaus poliisilaitoksen Twitter-tililtä)

Lounais-Suomen poliisilaitos julkaisee  huomenna perjantaina kello 7 alkaen 24 tunnin ajan poliisilaitoksen alueen poliisille tulleet hälytystehtävät Twitterissä.
–Twiiteissä kerrotaan tehtävien luonne ja lyhyt kuvaus tapahtumasta. Twiitit kirjoitetaan siten, että niistä ei ole yksilöitävissä henkilöitä tai tarkempia tapahtumapaikkoja, kertoo ylikonstaapeli, viestintäpäällikkö Teemu Äikäs.
–Normaalisti poliisi kertoo työstään tiedotteilla ja median välityksellä, mutta ne antavat vain kapean kuvan poliisin tehtävistä. Nyt toteutettavalla twitter-kampanjalla pyritään tuomaan esiin koko tehtävien kirjo, jota poliisi työssään kohtaa. Vastaavia kampanjoita on toteutettu useiden eri poliisilaitosten alueella aikaisemmin, Äikäs sanoo.
Lounais-Suomen poliisilaitoksen vuorokautta voi seurata poliisilaitoksen twitter-tililtä tai poliisilaitoksen www-sivuilta Aiheeseen liittyvät twiitit löytyvät tunnuksella #LSpoliisi24h.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.