Sade vei lumet Huovinhiihdolta

03.03.2017 - 09:01 Satu Ojala

Sääennusteiden lumikuurot kiersivät torstaina Huovinhiihdon reitit, mutta eivät osuneet tarpeeksi kohdalle.
-Lämmin sää sulatti entisestään latupohjia, joten viikonlopun pakkaset jäätävät latupohjat sellaiseen kuntoon, että niillä on täysin mahdotonta liikkua suksilla turvallisesti. Näin ollen sunnuntain Huovinretki on pakko peruuttaa, sanoo puheenjohtaja Petri Eskola Huovinretki ry:stä.

Maastopyöräilijät sen sijaan pitäytyvät edelleen suunnitelmissa ja safarityyppiselle vaellukselle lähdetään sunnuntaina aamukymmeneltä Säkylän sotilaskodin parkkipaikalta. Tapahtuma on tällä kertaa maksuton lajin PR-tapahtuma. Matkan varrella osallistujille tarjotaan lämmintä mehua ja noin 30 kilometrin reissun jälkeen pääsee saunaan sekä uimaan varuskunnan Kuntotalolle.
Järjestäjä toivoo, että alle kolmen tuuman renkailla ei lähdettäisi liikkeelle. Nastarenkaistakaan ei varmasti ole haittaa, mutta kypärä on ehdoton turvavaruste.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.