Luja HT:n välierät jatkuvat lauantaina

03.03.2017 - 21:55 Bobby
Rockets oli toisessa välierässä Luja HT:ta vahvempi. (Kuva: Ari Ståhlman)

Jääkiekon kakkosdivisioonan välierässä Loimaalla Rockets laittoi Luja HT:n ahtaalle ja vei lopulta ottelun nimiinsä 4-3. Otteluvoitot ovat nyt tasan 1-1. Kolmas ratkaiseva ottelu pelataan Huittisissa huomenna lauantaina klo 16. Ottelun voittaja jatkaa finaaliin.

Rockets meni ottelussa viiden minuutin jälkeen 1-0-johtoon, mutta Luja tasoitti ottelun erän puolivälissä. Maali syntyi ylivoimalla ja maalintekijänä oli Antti Nurminen. Erän toisella puolikkaalla ei nähty lisämaaleja.

Toisessa erässä Luja siirtyi jälleen johtoon. Kokoonpanoon palannut Niklas Kulmanen viimeisteli osuman. Kuten ensimmäisessäkin erässä, erän puolessa välissä syntyi Rocketsin tasoitus ylivoimalla. Myös toisen erän jälkipuoli oli maaliton.

Kolmannessa erässä nähtiin vauhdikas erän alku kun Rockets meni kahdella maalilla 4-2-johtoon, erää oli ehditty pelata vasta vajaat kolme minuuttia. Luja sai kavennuksen aikaseksi vajaat viisi minuuttia erän alusta. Tällä kertaa maalitekijänä toimi Esa Väisänen. Luja haki tasoitusta erän loppuun asti, mutta tuloksetta.

Lujan valmentaja Ari-Pekka Mäkelä totesi, että kotijoukkue Rockets taisteli hyvin ja pystyi prässäämään Lujan peliä.
–Kaverilla oli parempi tahto kuin keskiviikkona, vaikka meidänkin pelimme kulki paremmin kuin keskiviikkona. Olihan meillä omat paikkamme, mutta niitä ei käytetty, analysoi Mäkelä.

On odotettavissa tiukka vääntö, kun sarja huipentuu kolmanteen otteluunsa.
–Lauantaina uusi yritys ja varmasti tulee hieno ottelu, ennakoi Mäkelä.
 

 

 

Päivitetty kuvalla 4.3. klo 5.31

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.