Kiikoisissa kolme ihmishenkeä vaatinut liikenneonnettomuus

20.02.2011 - 13:35 Sirpa Mähkä

Kiikoisissa kantatie 44:llä sattui jälleen vakava liikenneonnettomuus.

Kolme ihmistä sai surmansa usean auton kolarissa.

Vakavat seuraukset saanut rytäkkä sattui ohitustilanteessa sunnuntaina vähän puolenpäivän jälkeen noin kilometrin päässä ABC-huoltamolta. Onnettomuuspaikka suljettiin liikenteeltä ja käyttöön otettiin kiertotie. 

Onnettomuus sai alkunsa, kun henkilöauto lähti ohittamaan täysperävaunullista rekkaa. Ohittaja törmäsi vastaan tulleeseen henkilöautoon. Samaan rytäkkään ajoi vielä kolme muuta henkilöautoa.

Ohittaneesta autosta kuoli etuistuimella ollut matkustaja ja vastaan tulleesta autosta sekä kuljettaja että etupenkin matkustaja. Ohittaneen auton kuljettaja loukkaantui, mutta hänellä ei ole hengenvaaraa. Myös yksi muissa autoissa olleista loukkaantui lievästi.

Onnettomuuspaikalla tie on suora, mutta pöllyävä lumi haittasi näkyvyyttä. Rekka ei pysähtynyt ja poliisi on pyytänyt sen kuljettajaa ilmoittautumaan. Rekka ajoi kello 12.15 Pohjanmaantietä Äetsän suuntaan.

Onnettomuudessa kuolivat 1931 syntynyt mies, 1942 syntynyt nainen ja 1945 syntynyt nainen. 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.