Projektipäällikkö Salmisen neuvo huittislaisille - Keskusta kehittyy vain yhdessä tekemällä

02.12.2019 - 05:28 Minna Karru
–Vahva paikallisidentiteetti on pohja, josta voi ponnistaa menestykseen. Kopiot eivät kiinnosta kaupunkimaailmassakaan, toteaa Rambollin projektipäällikkö Eero Salminen.

–Ennusteita vastaan voi taistella omin aktiivisin toimin. Asioita kannattaa katsoa ja nähdä myös omien intressien ulkopuolella, sanoo Rambollin projektipäällikkö Eero Salminen huittislaisille kaupunkikeskustan kehittäjille.

Huittisiin hullun hyvä keskusta -hanke on nyt ideakorttien vaiheessa. Salminen ja Rambollin muu väki on koonnut kehittämisideoita muun muassa aiemmin tänä vuonna tehdyn kyselyn ja loppukesällä pidetyn työpajan esiin nostamista paikallisista ajatuksista. (..)

Kehittämisideoina Salminen luettelee esimerkiksi
–Persoonallinen opastaminen, houkuttelevat bussipysäkit, maamerkki Huittisiin saavuttaessa, toriympäristön ja -toiminnan kehittäminen ja linja-autoaseman näyttävä julkisivu.

Sekä muun muassa
–Liikkeiden edustojen hyödyntäminen, aukioloaikojen koordinointi, paikallisuuden esiintuominen niin keskustassa kuin kaupoissa, liikekiinteistöjen markkinointi, pop up -liiketoiminta.

Kaupungin elinvoimajohtaja Riikka Peippo toteaa, että vapaiden liiketilojen avoimet ovet -tapahtuma on tarkoitus pitää 29. tammikuuta.

 

 

Lue loput ideat Lauttakylä-lehden numerosta 49 (4.12.2019).
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.