Viesti vei jatkopaikan Suomen cupiin

02.12.2017 - 11:06 Mauno Kotamäki
LP Vampulan parhaana palkittiin Hilkka Hujanen vas. ja Viestistä Kertu Laak. Keskellä LP Vampulan puolesta palkintojenjakajana toiminut Heidi Rämö.

LP Vampula Huittinen otti eilen historiansa toisen voiton LP Viestistä voittamalla Suomen cupin puolivälierien toisen osa-ottelun 3-2. Viesti pääsi kuitenkin 3-0 kotivoittonsa turvin cupin välieriin ja kamppailemaan cupin voitosta tammikuussa Turussa pelattavissa finaalipeleissä.
Avauserän Viesti vei selkeästi seitsemän pisteen erolla, mutta toisessa erässä kotijoukkue laittoi vierasjoukkueen jo ahtaammalle. Erä kuitenkin Viestille kolmen pisteen erolla ja samalla paikka Suomen Cupin finaaliturnaukseen.
Jatkopaikan ratkettua Viesti antoi tilaa vaihtopenkkiläisille antaen samalla kotijoukkueelle mahdollisuuden taistella ottelun voitosta, jonka LP Vampula mieluusti käyttikin hyväkseen. LP Vampula voitti selkeästi kolmannen ja neljännen erän ja vastaa päätöserässä Viesti antoi kunnon vastuksen pitämällä erän tasaisena 11-11 tilanteeseen saakka. Erän päätti Ellinoora Hiltunen nelospaikan ratkaisulla ja niin erä kotijoukkueelle 15-11 ja samalla ottelu 3-2.
Viestin tehopelaaja oli hakkuri Kertu Laak yltäen kahdessa erässä lukemille 18/+13. LP Vampulan tehokkaimpia olivat Sarah Blomgren 17/+10, Ellinoora Hiltunen 16/+8 ja Hilkka Hujanen 16/+7.
Ottelun parhaina palkittiin Viestistä Kertu Laak ja kotijoukkueesta Hilkka Hujanen.
-Meillä oli tavoitteena mennä jatkoon ja sen hoidimme kahdessa ensimmäisessä erässä. Toki tavoitteena oli myös voittaa ottelu ilman ykköskuusikkoakin, mutta kun ei onnistuttu, siihen olen hiukan pettynyt, totesi Viestin valmentaja Tomi Lemminkäinen.
-Voitto oli tavoitteena, mutta harmi että hävittiin. Vampula kyllä pelasi hyvin. Tiistaina  kohdataan jälleen LP Vampula, silloin liigapelissä ja Suomi 100 vuotta –hengessä, kertoi Viestin Elina Käsnänen.
-Toisesta erästä eteenpäin pelasimme hyvin, huomioi LP Vampulan valmentaja Arttu Keränen.
-Vaikka voitolla ei ollut merkitystä cupissa, meille sillä oli iso merkitys, totesi LP Vampulan passari Susanna Sutki.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.