Nettikyselyllä kehitetään liikuntapalveluita

02.10.2017 - 16:47 Minna Karru
Syyskuussa Huittisissa järjestetyssä Liikunta iloksi -tapahtumassa viihtyivät myös nuoriso- ja liikuntatoimen johtaja Teuvo Munkki sekä erityisliikunnanohjaaja Elisa Laakso. (Kuva: Juho Torpo)

Huittisissa kerätään tietoa eri-ikäisten huittislaisten liikuntatottumuksista ja tyytyväisyydestä liikuntapalveluihin. Nuoriso- ja liikuntapalveluiden järjestämään kyselyyn voi vastata kaupungin verkkosivulla.
Kyselyitä on kolmenlaisia: oma kysymyssarja on laadittu kouluikäisille, työikäisille sekä yhdistyksille ja urheiluseuroille. Vastaamiseen kuluu aikaa 5–10 minuuttia.

–Vastausten avulla pyritään löytämään ne keinot, joilla kunta voi tehokkaimmin lisätä asukkaiden fyysistä aktiivisuutta ja hyvinvointia, toteaa nuoriso- ja liikuntatoimen johtaja Teuvo Munkki.
–Kyselyt ovat osa tiedonhankintaa, jolla pyritään kaupungin liikuntakulttuurin pitkäjänteiseen kehittämiseen ja läpinäkyvään suunnitteluun, hän jatkaa.

 

 

 

Päivitetty klo 18.35 tiedolla, ettei kyselyä olekaan vielä aktivoitu.
Päivitetty 3.10. poistamalla tieto, ettei kyselyä ole aktivoitu.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.