Rahma Agrebi Tunisiasta Huittisiin

02.09.2019 - 18:00 Toimitus
Rahma Agrebi on valittu kaksi kertaa Afrikassa pidetyn liigan ja kansakuntien cupin parhaaksi pelaajaksi.

LP-Vampula täydentää yleispelaajaosastoaan Afrikan liigan ja kansakuntien cupin parhaalla pelaajalla.

Huittislaista liigalentopalloa seuraavat tahot saavat eksoottista potkua, kun 28-vuotias tunisialaislaituri Rahma Agrebi liittyy yhden kauden mittaisella sopimuksella LP-Vampulan joukkueeseen. LP-Vampulan viimeisin pelaajasopimus on ollut valmiina jo muutaman viikon ajan, mutta vasta nyt kaikki asiat on saatu saatettua kuntoon Agrebin saamiseksi Huittisiin.
Tunisian maajoukkueen vastaanottava laitahyökkääjä Agrebi on valittu kahdesti Afrikassa pidetyn liigan sekä sen kansakuntien cupin parhaaksi pelaajaksi. Vuonna 2019 Egyptissä järjestetyistä Arabian mestaruuskisoista hänellä on kultainen mitali muistonaan ja lisäksi hänet valittiin kisojen parhaaksi vastaanottajaksi ja hyökkääjäksi.
Hän on edustanut Tunisian maajoukkuetta muun muassa maailmanmestaruuskisoissa ja olympialaiskarsinnoissa, sekä Afrikan ja Arabian mestaruuskisoissa.

-Minulla on aiemmin pariinkin otteeseen ollut mahdollisuus työskennellä hänen kanssaan ja toivon, että hänen voittajaluonteensa ja -asenteensa tarttuu koko joukkueeseen, toteaa LP-Vampulan päävalmentaja Darko Dobreskov.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.