LP Vampulalle passari Serbiasta

02.08.2016 - 16:11 Satu Ojala
Alexandra Fraitovic on Serbian moninkertainen mestari beach volleyssa.

LP Vampula Huittinen on solminut yksivuotisen sopimuksen serbialaisen passarin Alexandra Fraitovicin kanssa. Fraitovic saapuu Huittisiin elokuun lopulla, kun Serbian beach volleyn finaalipelit ovat ohi.
–Viime metreille asti olimme keskusteluissa myös viime kaudella, etenkin alkukaudella loistavia otteita esittäneen Taylor Brunsin kanssa. Tulimme kuitenkin tilanteeseen, että päätös oli tehtävä ja päädyimme Alexandraan, kertoo LP Vampulan manageri Timo Talvitie.
28–vuotias Serbian pääsarjan mitalijoukkueissa pelannut passari on elementissään myös hiekalla. Sillä saralla häneltä löytyy usean Serbian mestaruuden lisäksi myös Balkanin cupin pronssimitali.
Serbia on naisten lentopallossa FIVB:n maailman rankinglistalla sijalla 6, kun Suomi on vastaavasti sijalla 79.
Alexandra Fraitovic ei ole aiemmin pelannut saatika käynyt Suomessa. Hän on kiitollinen mahdollisuudesta pelata LP Vampulassa ja odottaa tulevaa kautta jo innolla.
–Lupaan tehdä parhaani ja toivon, että tuleva kausi on menestyksekäs niin pelillisesti kuin yhteistyön kannalta, sanoo Fraitovic.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.