Härkäpakarista Vuoden taukopaikka

02.02.2018 - 14:44 Satu Ojala
Härkäpakarin yrittäjät Marja-Leena Maijala, Raimo Tuomola ja Timo Tuomola olivat iloisesti yllättyneitä saamastaan huomiosta.

Tilausajokuljettajat ry on valinnut Huittisten Härkäpakarin vuoden taukopaikaksi.
-Tällä huomiolla haluamme antaa kiitosta ja tsemppiä yrityksille, jotka palvelevat meitä hyvin, sanoo Tilausajokuljettajien pitkäaikainen puheenjohtaja Timo Rinnekari.
Vuoden taukopaikkoja on valittu vuodesta 1992 lähtien. Yhdistyksessä on jäseninä 1300 tilausajoja ajavaa linja-autonkuljettajaa eri puolilta Suomea. Valinta tehdään jäsenistön ehdotusten perusteella. 
-Kahvila-ravintola Härkäpakari on onnistunut tekemisessään ja palvelussaan hyvin. Härkäpakarissa homma toimii ja kun samassa yhteydessä on K-market, Hesburger, pankkiautomaatti ja tankkauspiste, on siinä monipuolisia palveluja asiakkaillemme.Ruoka on hyvää ja palvelu pelaa, kiittelee Rinnekari.
Härkäpakari on aloittanut toimintansa vuonna 1994. Asiakaspaikkoja on noin 200.

-Tämä tuntuu todella hienolta. Se on kiitos tehdylle työlle ja henkilökunnallemme. Meidän tehtävänä on luoda puitteet, jotta henkilökunta onnistuu työssään hyvin, sanovat yrittäjät.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.