Leppeä syyssää sai ihmiset sankoin joukoin Hulluun Yöhön – Huittisten keskustassa aikamoinen vilske

01.10.2019 - 05:21 Marja-Liisa Hakanen
Huittisten Eränkävijät - kuvassa Panu Salminen (vas.), Arttu Aaltonen ja Perttu Salminen - ”leiriytyivät” kirkkopuiston kupeeseen.

Syksyn säät ovat arvaamattomia, mutta Hullu Yö tapahtuma ei olisi voinut parempaa säätä saada. Sitä ihasteltiin Huittisissa perjantaina, kun yrittäjien ja kaupungin yhteistoimin rakentama kauppatapahtuma veti taas keskustan aivan täyteen ihmisiä.

Heti alkuillasta kadulla tuli vastaan iso, iloinen joukko, joka oli jo ehtinyt kiertää monessa paikassa. Helena Vihervaara, Teija Törmä, Jenni Linnainmaa, Anna Haavisto, Joanna Eklöf, Matilda Nieminen, Aada Haavisto ja Vilja Linnainmaa nauttivat porukalla Hullun Yön tunnelmasta.

–On jo oltu kaupunkijunassa, kierrelty kauppoja ja syöty lettuja. Hullu Yö on meille vakiojuttu, täällä ollaan aina. Ja nyt on sääkin paras mahdollinen, Helena Vihervaara sanoi. (..)

Viime vuosina Hulluun Yöhön Huittisissa  on osallistunut entistä enemmän myös paikallisia yhdistyksiä ja järjestöjä. Esimerkiksi partiolippukunta Huittisten Eränkävijät on ollut mukana useamman kerran.

Tällä kertaa partiolaiset olivat ”leiriytyneet” kirkkopuiston kupeeseen. Pimenevässä illassa heidän virittelemänsä nuotio loi tunnelmaa ja houkutteli paistamaan vaahtokarkkeja ja makkaroita. (..)

Hullu Yö huipentui kymmenvuotisjuhlavuoden ilotulitukseen, jota esimerkiksi Lauttakylän vanhan koulun ympäristössä seurasi valtava määrä ihmisiä. Taivaan värittivät Suomen Pyrotekniikka ja Heikki Mäki.

 

 

Lue juttu kokonaisuudessaan Lauttakylä-lehden numerosta 40 (2.10.2019)
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.