Sastamalan Kylälehti palkittiin Pirkanmaalla

01.09.2019 - 16:57 Sari Mäkelä
Sastaman Kylälehti on Pirkanmaan Vuoden Kyläteko. Viljakkalassa pidetyssä juhlassa tunnustuksen ottivat Sastamalan Kylien puolesta vastaan Jani Hanhijärvi, Marita Isosävi (kesk.) ja Marika Wolff.

Sastamalan Kylälehti on palkittu Pirkanmaan Vuoden Kyläteko 2019 -tunnuksella. Lehti on Sastamalan Kylät ry:n huhtikuussa julkaisema ja sen painos on 20 000 kappaletta.
Lehti rahoitettiin kokonaan kyläaktiivien keräämillä mainoksilla ja lehden sisältö oli käytännössä kokonaan kylätoimijoiden tuottamaa.
Viestiä Kylälehdestä on viety myös muualle, sillä vastaavantyyppisiä koko kunnan kattavia kylälehtiä ei Suomessa ole juurikaan tehty.
Lehti on julkaistu sähköisesti osoitteessa www.sastamalankylat.fi/kylalehti/
Pirkan Kylät ry luovutti Vuoden Kylä ja Vuoden Kyläteko -tunnustukset Ylöjärven Viljakkalassa pidetyssä juhlassa. Pirkanmaan Vuoden Kyläksi 2019 nimettiin Aitoo. Tunnustus myönnettiin Aitoolle ja sen kyläyhdistys AiKa ry:lle esimerkillisestä toimintavastuiden jakamismallista.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.