Pietarinen sinetöi Enset SM -rallivoitolla Suomen mestaruuden

01.09.2018 - 22:51 Minna Karru
Viime vuonna Eerik Pietarinen voitti suomenmestaruuden SM2-luokassa. Huittisissa ja Sastamalassa ajetussa Enset SM-rallissa hän ajoi Skodalla voittoon kartanlukija Juhana Raitasen kanssa. (Kuva: Toni Ollikainen/AKK)

TGS Worldwide -tallissa ajava tuusulalainen Eerik Pietarinen ja kartturinsa Juhana Raitanen varmistivat Enset SM-rallin voitollaan rallin Suomen mestaruuden.

Toiseksi Huittisissa ja Sastamalassa ajetussa rallissa kaasutti Emil Lindholm, joka hävisi voittajalle 14,4 sekuntia. Kolmas oli japanilainen Takamoto Katsuta, joka jäi Pietarisesta 16,8 sekuntia.
Vaikka suomenmestari on jo selvillä, jäljellä on vielä yksi SM-osakilpailu, se ajetaan kuun lopulla Turussa ja Salossa.

Rallism.fi:n verkkosivulla Pietarinen toteaa: ”Kaikki on mennyt tällä kaudella aikalailla nappiin. Ollaan kuitenkin saatu neljä voittoa, yksi kakkossija ja yksi kolmas sija. Toivoin tietysti, että mestaruudesta ajettaisiin tällä kaudella ja hienoa, että se toteutui. Toivottavasti tämä auttaa uralla eteenpäin ja tuleviin juttuihin – tavoite on tietysti päästä ajamaan enemmän isoja kisoja ja ulkomaille.

 

LIsää tuloksia täällä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.