LP-Vampula Huittisen päävalmentajaksi Darko Dobreskov Serbiasta

01.05.2018 - 08:00 Marja-Liisa Hakanen
Darko Dobreskov on hankkinut valmennuskokemusta muun muassa Tunisian maajoukkueessa.

Naisten liigajoukkue LP-Vampula Huittisen päävalmentajaksi on palkattu Serbian Belgradista kotoisin oleva 35-vuotias Darko Dobreskov. Hän on työskennellyt valmennustehtävissä muun muassa Tunisian maajoukkueessa. Viime kaudella Dobreskovin työpaikka oli Zeleznicar Lajkovac -nimisessä seurassa Serbiassa. Joukkue saavutti Balkanin Cupin mestaruuden, samoin myös Serbian Cupin mestaruuden.
–Olen toiminut yli kymmenen vuotta ammattivalmentajana. Olen tutustunut LP-Vampula Huittisen matkaan Suomen Mestaruusliigassa ja pidän sen strategiasta pitkäjänteisen kehityksen rakentajana, tuore päävalmentaja toteaa.
–Neljä kautta Suomen huipputasolla on jo sinällään upea saavutus, mutta tulemme tekemään kaikkemme, jotta saamme huittislaisjoukkueen kohti vielä parempaa menestystä.

Sopimus edellisen päävalmentajan, Arttu Keräsen kanssa päättyi liigakauden loppuun. LP-Vampula Huittisen manageri Timo Talvitie kertoo, että neuvotteluja on siitä saakka käyty useammankin ehdokkaan kanssa.
–Uskon, että seuran ensimmäisellä ulkomaalaisella valmentajalla on paljon annettavaa. Tiedustelujen ja tutustumisen pohjalta Darko osoittautui varsin hyväksi valinnaksi. Näimme tässä mahdollisuuden rakentaa jotain, mitä meillä ei ole vielä ollut.  Muutos on aina mahdollisuus ja sitä tässä myös osaltaan haetaan.

 

Nayaralle jatkopesti

Viime tammikuussa liigajoukkueeseen pestattu Nayara jatkaa myös ensi kaudella LP-Vampula Huittisessa. Hänet palkittiin päättyneellä kaudella lähes jokaisessa ottelussa joukkueen parhaana.
–Nayara oli etenkin vastaanotoissa aivan omaa luokkaansa ja hyökkäystehojakin on odotettavissa enemmän, kun yhteistyö passarien kanssa saadaan toivotulle tasolle. Hän on pelaaja, jonka uskoakseni jokainen joukkue Suomessa haluasi riveihinsä, joukkueen manageri Timo Talvitie kiittelee.
–Allekirjoitin sopimuksen, koska täällä on pelaajan hyvä olla. Seurajohto on hoitanut kaikki asiat siten kuin on sovittu ja olen aina saanut apua, jos sitä olen tarvinnut, Nayara sanoo.
LP-Vampulan viime kauden joukkue oli hänen mukaansa varsin nuori eikä kehitys aivan toivotunlaista.
–Ensi kaudella tullaan uudestaan ja kovemmalla draivilla, Nayara vakuuttaa.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.