Väki viihtyi vapputorilla

01.05.2017 - 15:15 Senni Valiola
Muun muassa Miina Lahoniitty kokeilivat onneaan Onnenpyörässä. Vuoroaan odottivat Riia (vas.) ja Iina Koskinen ja vieressä seurasi LC Lauttakylän Juhani Puputti.

Aurinkoinen ja mukavan lämmin sää houkutteli Huittisissa paljon väkeä torivapputapahtumaan. Torivapun järjestäjä, LC Lauttakylä, oli tuonut tapahtumaan erilaisia pelejä. Onneaan pääsi kokeilemaan muun muassa onnenpyörässä, jonka jackpot voitettiin jo lähes tapahtuman alussa. Kettinginheitossa lapset ja aikuiset kilpailivat leikkimielisesti omissa sarjoissaan. Eräällä pisteellä palkinnon voitti, jos onnistui tiputtamaan kolikon lasiin, joka oli vettä täynnä olevan ämpärin pohjalla. Pelipisteillä väkeä oli koko ajan jonoksi asti.

Lapsilla oli kirkkopuistossa mahdollisuus päästä talutusratsastukseen tai hevoskärryjen kyytiin. Musiikista torilla vastasivat Huittisten torvisoittokunta ja musiikkiopiston kvartetti. Traktori ajelutti ihmisiä nuorisoklubin ympäristössä. Nuorisoklubin pihassa oli MLL:n toimesta keppihevosia, pomppulinna ja sisällä muun muassa kasvomaalausta. Klubin edestä sai ostaa upeita ilmapalloja.

Itsetehty sima ja vastaleivotut munkit tekivät hyvin kauppansa, monet ostivat niitä myös kotiin viemisiksi. Myös makkaroita jonotettiin innolla. LC Lauttakylän Ari Mahlamäki kertoi, että makkaroita on joka vuosi myyty kahdessa tunnissa noin 25 kiloa säästä riippumatta. 

Leijonien torivapputapahtuman kohokohta oli lämpötilan mittaus. Tällä kertaa torille tuotu lämpömittari näytti 11,4 astetta.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.