Autot ja muoti houkuttelivat yleisöä

01.04.2016 - 21:49 Marianna Langenoja
Muotinäytöksen aikaan ihmisiä kerääntyi runsaasti lavan ympärille.

Cars & Fashion -tapahtuma sai väen liikkeelle tänään perjantaina Huittisisa.  Kiviniityn tiloissa järjestetyn tapahtuman tarkoituksena oli viihdyttää yleisöä ja esitellä paikallisia yrityksiä, joita osallistuikin tapahtumaan kymmenkunta. Illan kiinnostavin ohjelmanumero oli muotinäytös. Lavan ympärille kerääntyi satoja ihmisiä seuraamaan näytöstä, jossa esiteltiin huittislaisten liikkeiden vaatteita, asusteita, kenkiä sekä silmä- ja aurinkolaseja. Malleina olivat Laatuauton huoltotiimi sekä tamperelaisen Tanssistudio Razzmatazin tanssijat.
Tapahtuman toinen ehdoton vetonaula oli ruokapöytä. Yleisölle tarjottiin maksutta iltapala ja kahvit . Ruokapöydän äärelle olikin jono lähes koko illan ajan.
-Tavoitteenamme on, että 1000 henkilöä käy tapahtumassa illan aikana. Nyt näyttää siltä, että tavoitteeseen päästään, kommentoi tapahtuman järjestelyissä mukana ollut Kiviniityn asiakaspalvelupäällikkö Heikki Hakala pari tuntia ennen tapahtuman päättymistä. 

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.