Vieraspelireissu monen tunnin projekti

01.03.2019 - 05:38 Mikko Perttunen
Luja HT saapui Loimaalle 18.2. tärkeät pisteet mielessään. Rockets vei kuitenkin voiton maalein 7-2.

Kun Luja HT:n pelaajia kuljettava bussi parkkeeraa  jäähallin pihaan, alkaa valmistautuminen otteluun. Siinä onkin sen miljoona tapaa.

–Osa käy lenkillä, osa juo kahvia kopissa ja me potkitaan palloa, Joonas Immonen kertoo hymyillen.

Keli on tosin kaikkea muuta kuin sopiva pallon pelaamiseen. Kukaan ei kuitenkaan kaatumisista huolimatta venäytä itseään.

Kopin lämmössä on ehkä mukavampaa:

–Mulla on tämä valmistautuminen aika leppoisaa. Kamat kuntoon, vähän venyttelyä ja musiikin kuuntelua. Alkulämpö haetaan sitten jäältä, maalivahti Janne Rantaniitty kertoo.

Rantaniitty aloittaa Lujan luukkuvahtina. Vielä hän ei tiedä, että joutuu illan aikana myös tositoimiin.

Toisilla päivä on alkanut jo paljon aiemmin. Huoltaja Kari Kulmanen on aloittanut valmistautumisen jo kolmelta iltapäivällä pakkaamalla joukkueen tarvitsemat tavarat ”ruumisarkkuun”, joka sisältää muun muassa teroituskoneen, palloja, teippejä, lautasia, vesipulloja, puukkoa, termospulloa ynnä muuta tarpeellista.

–Kahvia menee, kyllä se termari aina tyhjä on, kun pois lähdetään. Tyypillisesti on myös banaaneja ja suolakurkkua, nyt vain jälkimmäistä, Kulmanen selittää.

Luja HT pelasi Loimaalla myös 27.2., puolivälieräpeli siellä päättyi isäntien viime hetken voittoon 6-5. Seuraava peli on Huittisissa huomenna lauantaina klo 16

 

Päivitetty puolivärieläpeli-tiedoilla klo 8.38

 

 

Lue reportaasi 18.2. pelatusta Loimaa-pelistä kokonaisuudessaan tämän viikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.