Tasaisesta ottelusta piste LP Vampulalle

01.03.2017 - 22:23 Satu Ojala

LP Vampula Huittinen väänsi tasaisesti voitosta vierasottelussa Oriveden Ponnistusta vastaan. Viidennen erän alun virhesuma heitti kuitenkin unelmat kahdesta sarjapisteestä roskakoriin. Kotiin Vampula toi yhden sarjapisteen. Eräluvut olivat 25-23, 23-25, 27-25, 22-25, 15-7.
Ottelu oli aaltoilevaa ja tasaista molemmilta joukkueilta ja kumpikin joukkue napsi vuorotellen erävoittoja niukimmilla mahdollisilla piste-erolla. Kolmannessa erässä mentiin jo jatkopalloille asti.

Vampulan vahvin oli joukkueen parhaana palkittu hakkuri Binetou Sow, jonka pistesaldo oli taas kovaa luokkaa, 32/+15. Elli-Noora Hiltusen pistesaldo oli 19/+13. Hiltunen takoi ottelussa neljä ässäsyöttöä.
OrPon parjaana palkittiin yleispelaajan Janisa Johnson, joka pelasi hyvin koko ottelun ja otti myös näyttäviä puolustuksia.
LP Vampulan seuraava kotiottelu on sunnuntaina. Kello 17 alkavassa ottelussa joukkue saa vastaansa LiigaPlokin Pihtiputaalta. Sen jälkeen LP Vampulalla on jäljellä kaksi runkosarjan ottelua, nekin kotona. Lauantaina 11. maaliskuuta vastaan asettuu Kuusamon Pölkky ja seuraavana päivänä Pieksämäki Volley.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.