HarjuHiihto peruttu lumipulan vuoksi

01.02.2016 - 12:21 Mauno Kotamäki
Näissä olosuhteissa HarjuHiihtoa on mahdoton järjestää, toteavat Pertti Tiuttu ja Juhani Moisio.

Ensi sunnuntaiksi suunniteltu HarjuHiihto Vampulan Ulkoilumajan maastossa on peruutettu lumipulan vuoksi. Hiihtotapahtuma korvataan Ulkoilumajan läheisellä tiestöllä kävely- sauvakävelytapahtumalla kello 10-12. Patikointi järjestetään tiellä sen vuoksi, että Harjureitistö on jäisenä vaarallisen liukas.

Vajaan viikon kestänyt suojajakso vei lumet varsin tarkkaan maastosta ja reiteille oli jäänyt vain ohut jääkerros. -Näissä olosuhteissa päätös on samalla kertaa sekä helppo, että raskas. Olisimme kovin mielellämme laturetken järjestäneet, toteaa retken pääjärjestäjän, Huittisten Ladun ja Polun puolesta Pertti Tiuttu.

-Ajoin latureitit viimeksi maanantaina 25. tammikuuta ja vielä silloin olisi ollut hyvät olosuhteet laturetken järjestämiselle, harmittelee toisen retken järjestäjäosapuolen, Vampulan Urheilijoiden puolesta Juhani Moisio.
HarjuHiihdon yhteydessä olisi samalla toteutettu Suomen Ladun kampanjoima valtakunnallinen Yhdessä hiihtäen päivä. 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.