KeikY C1 -nuorille kultaa TFT-turnauksessa

14.05.2019 Kimmo Kuusiniemi
Joukkueessa Eero Uusitalo, Eemeli Hyppölä, Lauri Rantapelkonen, Niko Hirsimäki, Jami Airio, Kristian Vesamäki, Santeri Oinonen, Niko Kuusiniemi, Eeli Hirsimäki, Veikka Westergren ja Tammi Kylväjä sekä Petri Rantapelko ja Satu Ojala-Kuusiniemi.

Keikyän Yrityksen C1-poikien kausi päättyi Länsirannikon ja Sisä-Suomen ylialueellisessa sarjassa maaliskuussa neljänteen sijaan.

Kauden päättyessä niin aikaisin haluttiin vielä osallistua johonkin turnaukseen ihan höntsymielellä. Joukkue osallistuikin Ilveksen salibandyosaston järjestämään Tampere Floorball Tournamentiin eli TFT-turnaukseen. Kaikkiaan turnaukseen osallistui 21 joukkuetta. C1-poikien sarjassa oli kolme lohkoa ja yhteensä kymmenen joukkuetta.

Urheilulajit: 

Suomelle ja Stenforsille jälleen MM-kultaa

11.12.2018 Mikko Perttunen
Lauri Stenfors (vas.) pääsi juhlimaan salibandyn maailmanmestaruutta. Kuvassa Suomen joukkueesta myös Janne Lamminen, Miko Kailiala ja Jani Kukkola. Kuva: salibandy.fi

Huittislaislähtöinen Turun Palloseuraa edustava Lauri Stenfors oli mukana Suomen voitokkaassa MMkisajoukkueessa Prahassa. Kisojen finaalissa taipui verivihollinen Ruotsi lukemin 6–3. Maailmanmestaruus oli Suomelle ja Stenforsille toinen perättäinen.

Stenfors sai ensimmäisessä erässä pahan näköisen iskun päähänsä Ruotsin Rasmus Enströmiltä ja palasi takaisin peliin vasta toiseen erään.

–On kyllä todella hieno fiilis. Vähän jyskyttää takaraivossa, liekö se sitten se osuma vai eilen nautittu skumppa, Stenfors vitsailee.

 

 

 

Urheilulajit: 

Lauri Stenfors kolmansiin MM-kisoihinsa

14.11.2018 Mikko Perttunen
Lauri Stenfors (numero 30) pääsee jälleen edustamaan maajoukkuetta.

Huittislaislähtöinen Lauri Stenfors valittiin odotetusti Suomen maajoukkueeseen Prahassa 1.−9.12. pelattaviin salibandyn MM-kisoihin. Sarjataulukossa kolmantena olevaa Turun Palloseuraa edustava Stenfors on pelannut tällä kaudella Salibandyliigassa yhdeksän ottelua tehoin 2+7.

Maajoukkuedebyyttinsä mies teki jo vuonna 2009, ja hän on edustanut Suomea kaksissa viime MM-kisoissa. Kaksi vuotta sitten Stenfors pääsi juhlimaan maailmanmestaruutta.

Urheilulajit: 

Pallon perässä pitkälle

12.07.2018 Pipsa Vatanen
14-vuotias salibandylupaus Aatu Rusanen on SBS Rupun kasvatti. Hän on vuoden päivät pelannut Uudenkaupungin Salibandyseura USB:ssa

Huittislaisen SBS Rupun kasvatti Aatu Rusanen nähtiin tälä kaudella salibandyn SM-sarjan pudotuspeleissä Uudenkaupungin salibandyseura USB:n paidassa

Ja kuin kirsikkana kakun päälle toukokuussa hänelle tarjottiin Suomen salibandyjoukkueen valmennuspaikkaa, hienommalta nimeltään Floorball Academy (FBA). Salibandyn valmennus-, tutkimus-, ja kehitystoiminta varmistaa suomalaisten pelaajien oikeanlaisen kehittymisen ja harjoittelun.

−FBA-Akatemiasta on mahdollisuus päästä nuorten maajoukkueeseen, Aatu Rusanen paljastaa.

 

 

 

Urheilulajit: 

KeikY:n D1-nuorille hopeaa salibandyssa

02.05.2017 Kimmo Kuusiniemi
KeikY:n Eeli Hirsimäki, Tammi Kylväjä, Veikka Westergren, Lauri Rantapelkonen, Juho Turri, Ville Pääkkönen, Jami Airio, Niko Hirsimäki, Eemeli Hyppölä, Riku Reiman, Mikko Koivuniemi, Jari Käiväräinen ja Niko Kuusiniemi.

Keikyän Yrityksen D1-pojat koostuu 15 salibandyn harrastajasta. Kauden edetessä pelaajamäärä otteluissa vaihteli, mutta kuitenkin turnauksiin saatiin joukkue aina kasaan.

Urheilulajit: 

Huittisten Ilmaveivaajat sählysarjan voittoon

06.05.2015
Huittisten Keila- ja Pelihallin Henri Jylhä ojensi palkinnon voittajajoukkueessa pelanneille Opri Malmille, Tuukka Kennille, Rene Kömille, Elis Lindroosille (mv) ja Juuso Kollinille. Joukkueessa pelasivat myös Topi Viljanen ja Jukka Heikkilä.

Yläasteen sählysarjan alkulohkossa nähtiin pelimiehiä ja pelimimmejä sekä paljon maaleja ja hienoja suorituksia. A-lohkon voitti puhtaalla pelillä Huittisten Ilmaveivaajat (HIV). Toiseksi lohkossa tuli Huittisten Parhaat Sählääjät (HPS) maalieron turvin ja kolmanneksi SB Naakanpojat. Ganjaman taisteli urheasti, mutta tänä vuonna se ei riittänyt pisteisiin.
B-lohkossa Pallo Ponkaz voitti myös puhtaalla pelillä. SBS Ylimieliset ja Seiska Dee keräsivät molemmat yhden voiton ja keskinäisen otteluvoiton turvin SBS Ylimieliset jatkoi välieriin.

Urheilulajit: 

HC Kulkuset Säbäpuulaakimestari 2014

30.12.2014

SBS Rupun E-pojat saivat joukkuejohdoltaan ja vanhemmiltaan jo etukäteen joululahjan tänä vuonna, kun saivat jo marraskuussa lupauksen, että toukokuussa 2015 pääsevät merta edemmäs pelaan; Kauden päätökseksi päätettiin yhteistuumin osallistua Tallink Floorball Tournamentiin, joka on iso kansainvälinen salibandyturnaus Tallinnassa. Valvojien etsiminen kyseiselle reissulle ei osoittautunut hankalaksi vaan keväisen Tallinnan oli valmis näkemään saman verran vanhempia kuin pelaajiakin.

Urheilulajit: 

Luja jatkaa sarjakärjessä

18.11.2014
Maalivahti Eveliina Matintalo (valittiin Lujan parhaaksi pelaajaksi Luja-EPS-pelissä), numerolla 27 Josefiina Järä (valittiin Lujan parhaaksi pelaajaksi Luja-Vanpa-pelissä) sekä Eveliina Järä ja Annemari Mäenpää juhlimassa maalia. (Kuva: Jukka Mäenpää)

15.11.2014 järjestetyssä Naisten Futsal Ykkösen turnauksessa Luja kohtasi EPS:n Espoosta ja Vanpan Vantaalta. Lujan joukkue lähti ensimmäisessä ottelussa Espoon Palloseuraa vastaan hakemaan revanssia Eerikkilässä 3-9-tappioon päättyneen harjoitusottelun jälkeen.

Parin ensimmäisen vaihdon aikana Luja onnistui luomaan hyviä maalipaikkoja, mutta vastustajan maalivahti torjui yritykset. Espoon Palloseura onnistui vastahyökkäyksestä iskemään 0-1-maalin ja hetken kuluttua vierasjoukkue siirtyi 0-2-johtoon kulman jälkitilanteesta Lujan merkkausvirheestä maalin edessä.

Urheilulajit: 

SBS Rupu pelaa jatkopaikasta Huhkolinnassa

01.10.2014

Nuori joukkue edennyt Suomen Cupin kolmannelle kierrokselle.

Urheilulajit: 

Rupu taisteluvoittoon Turussa

24.01.2013

FBT Blue Flames – SBS Rupu 6–7.

Urheilulajit: 

Sivut