Sanni Nieminen valmistautuu MM-kisoihin tavoitteena kulta

04.12.2019 Hessu
Niemisellä on jo kaksi MM-hopeaa, viisi SM-kultaa, kolme SM-hopeaa ja hopeamitali myös Sveitsistä. Kuva; Ville Vuorinen/Salibandyliitto. Pikkukuvassa: Tänä syksynä aloittaneen Meea Lehdon mielestä salibandyssa parasta on pelaaminen ja kaverit.

Tulevana lauantaina alkavat naisten salibandyn MM-kisat ovat Huittisista lähtöisin olevalle Sanni Niemiselle kolmas mahdollisuus maailmanmestaruuteen. Kahden vuoden välein pelattavat kisat pelataan Sveitsissä, Neuchatelissa. Kahdet edelliset kisat päättyivät kirveleviin finaalitappioihin Ruotsille.

Sanni Nieminen aloitti salibandyuransa SBS Rupun tyttöjen säbäkerhosta 11-vuotiaana, nyt takana on pitkä ja ansiokas ura salibandyn parissa. Käynnissä olevan yhdeksännen Classic-kauden lisäksi Nieminen on pelannut vuoden Sveitsin pääsarjassa.

Urheilulajit: 

SBS Rupun miehet noudattivat tuttua kaavaa

04.12.2019 Hessu
Rupun miesten kausi jatkui Porissa voitolla ja tappiolla.

Miesten joukkue matkasi lauantaina Poriin, edessä oli kaksi ottelua, joissa vastustaja oli sarjasijoituksiltaan Rupua parempia. Toistaiseksi Rupun turnauspäivät ovat sujuneet hyvin kaksijakoisesti ja niin kävi nytkin.

Ensimmäisessä ottelussa vastassa ollut porilainen Satabandy päästettiin ottelun alussa hieman helpohkosti kuskin paikalle, eikä vastustaja kunniasta kieltäytynyt. Pahimmillaan taululla komeilivat jo 6–1 lukemat, ennen kuin Rupu heräsi taistelemaan.

Urheilulajit: 

Rupun juniorit vauhdissa viikonloppuna

27.11.2019 Hessu
Rupun D-pojat nousivat kilpasarjaan. Kuva: Jatta Lehtonen

SBS Rupun juniorijoukkueista A-juniorit pelasivat Uudessakaupungissa, D2-juniorit Tahto Areenalla ja E2-juniorit Turussa.

A-juniorit matkasivat Ukiin tilapäisen valmennuksen voimin, kun Aleksi Heikkilä ja Antti Mäkinen vastasivat poikien ohjauksesta.

Kovin ruusuisesti ei pesti alkanut, kun ensimmäisessä ottelussa Rauman SalBaa vastaan tilanne oli kuuden minuutin kohdalla jo 3–0 vastustajalle.

Toiseen erään rupulaiset saivat pelin hallintaan ja valmentajat pystyivät hieman hengähtämään, kun peli alkoi kulkea.

Urheilulajit: 

SBS Rupun miehet kellistivät Ryhdin – Team LMS oli vahvempi

12.11.2019 Hessu

SBS Rupun miesten III-divisioonajoukkue kohtasi Mynämäellä sarjan kärkijoukkueia. Team LSM Porista voitti Rupun 10–4, mutta Nousiaisten Ryhti kaatui 5–3.

Team LSM oli ottelussa äärimmäisen tehokas. Kokeneet, korkeampia sarjatasoja kolunneet pelimiehet katkaisivat Rupun orastavan kirin kolmannessa erässä muutamalla maalilla.

Urheilulajit: 

Rupun joukkueille voittoja ja tappioita

05.11.2019 Hessu
SBS Rupun naisten joukkue voitti ja hävisi Uudessakaupungissa. Kuva: Elisa Uotila

SBS Rupun joukkueet urakoivat viikonlopulla länsirannikon halleissa.

Naisten joukkue pelasi Uudessakaupungissa. Hieman pienellä kokoonpanolla liikkeellä ollut joukkue voitti SC Sticklinen 7–2. Sarjakärki KaPa-65 oli vahvempi 4–2.
–Paikkoja oli riittävästi KaPa-ottelunkin voittoon, maalivahdit pelasivat loistavasti. Vastustaja  vain oli lopussa tehokkaampi, kommentoi Jenni Kutila.
Päivän tehokkain rupulainen oli Katri Luomaniemi tehoilla 1+3.

Urheilulajit: 

Rupun miehille voitto ja tasapeli

29.10.2019 Hessu
Rupun ottelu oripääläisia vastaan päättyi tasalukemiin 3-3.

SBS Rupun miesten III-divisioonajoukkue jatkoi Tahto Areenan salibandyviikonloppua sunnun-tain turnauksellaan. SalBa2-peli päättyi Rupun 7–3-voittoon. Oripää-pelissä kirjattiin tasapeli 3–3.

Urheilulajit: 

SC Classic ja TPS kohtaavat Huittisissa

23.10.2019
Salibandyn maailmanmestarit Miko Kailiala (vas.), Lauri Stenfors ja Mikko Leikkanen esitteli-vät komeaa pokaalia syyskuussa Huittisissa SunSäbä-tapahtumassa, jossa markkinoitiin myös lliigaottelua. Kuva: Pihla Kankaanpää

Huittisissa kohtaa lauantaina toisensa kaksi Suomen salibandyliigan finalistia, SC Classic Tampereelta ja TPS Turusta. Turkulaisjoukkueessa Classicia vastaan pelaa Huittisista kotoisin oleva Lauri Stenfors.
–Classic on lähes täynnä maajoukkuemiehiä ja siten edelleen aika ylivoimainen sarjassa. Ennakko-odotus on, että tamperelaiset voittavat, mutta kuka tietää. Hienoa lauantain tapahtumassa on se, että haastajien joukossa on huittislainen pelaaja. Sellaista ei ole varmaan kymmeneen vuoteen tapahtunut, toteaa Heikki Hakala paikallisesta SBS Rupusta.

Urheilulajit: 

Rupun naiset 16 parhaan joukkoon Cupissa

15.10.2019 Hessu
Rupun E2-junioreiden viralliset ottelut alkoivat Tahto Areenassa.

SBS Rupun naisten joukkue taisteli Suomen Cupin kolmannella kierroksella Uusikaarlepyyssä Blue Foxia vastaan. Tehottomuudesta kärsinyt Rupu joutui palaamaan Huittisiin tappio niskassaan.

Ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon lukemin 3–1. Rupun ainoan maalin teki Katri Luomanie-mi.

Kuudentoista parhaan joukkoon pääsy Cupissa oli kuitenkin joukkueelle mieluisa saavutus. Siitä on hyvä lähteä kohti sarjakautta.

Kahden edellisen viikonlopun aikana kymmenen Rupun joukkuetta on aloittanut sarjakautensa.

Urheilulajit: 

4–6-tappio Kyröskoskelle päätti SBS Rupun miesten Cup-taipaleen

30.09.2019 Hessu
Ponsi-peli kävi kuitenkin hyvästä kenraaliharjoituksesta.

Lähes 250 katsojaa oli Tahto Areenalla, kun SBS Rupun miehet kohtasivat Suomen Cupin ottelussa II-divisioonassa pelaavan Kyröskosken Ponsin. Viihdyttävästä ottelusta huolimatta Rupu ei pystynyt tarjoamaan katsojille parastaan ja lopputulos 4–6 päätti miesten Cup-taipaleen.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä kotijoukkueen vielä hieman ihmetellessä paikalle saapunutta yleisömäärää. Joukkue sai kuitenkin pelistä otteen Joel Lammin ja Juho Perttulan maaleilla. Vierasjoukkue päästettiin tämän jälkeen kuskin paikalle muutaman virheen seurauksena ja erätauolle siirryttiin 2–3-lukemista.

Urheilulajit: 

SBS Rupun naiset ja miehet Cupin kolmannelle kierrokselle

17.09.2019 Hessu
SBS Rupun miesten joukkue pelaa seuraavan Cupin ottelunsa Huittisissa.

SBS Rupun naisten joukkue jatkoi pelejään Suomen Cupin toisella kierroksella sunnuntaina Pirkkalassa.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui naisten salibandyliigan NLB:ssä pelaava Pirkkalan Pirkat. Taitava vastustaja hallitsi ottelua ja Rupu sai tyytyä harjoittelemaan pelissä erilaisia karvaustapoja. Ottelu päättyi Pirkkojen 7–1- voittoon.

Urheilulajit: 

Sivut