4–6-tappio Kyröskoskelle päätti SBS Rupun miesten Cup-taipaleen

30.09.2019 Hessu
Ponsi-peli kävi kuitenkin hyvästä kenraaliharjoituksesta.

Lähes 250 katsojaa oli Tahto Areenalla, kun SBS Rupun miehet kohtasivat Suomen Cupin ottelussa II-divisioonassa pelaavan Kyröskosken Ponsin. Viihdyttävästä ottelusta huolimatta Rupu ei pystynyt tarjoamaan katsojille parastaan ja lopputulos 4–6 päätti miesten Cup-taipaleen.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä kotijoukkueen vielä hieman ihmetellessä paikalle saapunutta yleisömäärää. Joukkue sai kuitenkin pelistä otteen Joel Lammin ja Juho Perttulan maaleilla. Vierasjoukkue päästettiin tämän jälkeen kuskin paikalle muutaman virheen seurauksena ja erätauolle siirryttiin 2–3-lukemista.

Urheilulajit: 

SBS Rupun naiset ja miehet Cupin kolmannelle kierrokselle

17.09.2019 Hessu
SBS Rupun miesten joukkue pelaa seuraavan Cupin ottelunsa Huittisissa.

SBS Rupun naisten joukkue jatkoi pelejään Suomen Cupin toisella kierroksella sunnuntaina Pirkkalassa.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui naisten salibandyliigan NLB:ssä pelaava Pirkkalan Pirkat. Taitava vastustaja hallitsi ottelua ja Rupu sai tyytyä harjoittelemaan pelissä erilaisia karvaustapoja. Ottelu päättyi Pirkkojen 7–1- voittoon.

Urheilulajit: 

Naisten Teho Sport Suomen Cup avasi kauden Tahto Areenalla

04.09.2019
SBS Rupun pelaajat tuulettivat hyvin menneiden Suomen Cup -pelien jälkeen. Kuva: Miia Keskinen

SBS Rupun naisten joukkue aloitti kautensa Suomen Cupin otteluilla. Vastaan asettuivat Pöytyän Urheilijat ja tamperelainen MIG II.

Pitkän tauon jälkeen ensimmäisessä ottelussa pöytyäläisiä vastaan oli alkuun hieman hakemista, mutta ensimmäisen erän jälkeen alkoivat pelikaverit löytyä ja naiset laittoivat pallon liikkumaan. Peli päättyi kotijoukkueen 5–2-voittoon.

Urheilulajit: 

KeikY C1 -nuorille kultaa TFT-turnauksessa

14.05.2019 Kimmo Kuusiniemi
Joukkueessa Eero Uusitalo, Eemeli Hyppölä, Lauri Rantapelkonen, Niko Hirsimäki, Jami Airio, Kristian Vesamäki, Santeri Oinonen, Niko Kuusiniemi, Eeli Hirsimäki, Veikka Westergren ja Tammi Kylväjä sekä Petri Rantapelko ja Satu Ojala-Kuusiniemi.

Keikyän Yrityksen C1-poikien kausi päättyi Länsirannikon ja Sisä-Suomen ylialueellisessa sarjassa maaliskuussa neljänteen sijaan.

Kauden päättyessä niin aikaisin haluttiin vielä osallistua johonkin turnaukseen ihan höntsymielellä. Joukkue osallistuikin Ilveksen salibandyosaston järjestämään Tampere Floorball Tournamentiin eli TFT-turnaukseen. Kaikkiaan turnaukseen osallistui 21 joukkuetta. C1-poikien sarjassa oli kolme lohkoa ja yhteensä kymmenen joukkuetta.

Urheilulajit: 

Suomelle ja Stenforsille jälleen MM-kultaa

11.12.2018 Mikko Perttunen
Lauri Stenfors (vas.) pääsi juhlimaan salibandyn maailmanmestaruutta. Kuvassa Suomen joukkueesta myös Janne Lamminen, Miko Kailiala ja Jani Kukkola. Kuva: salibandy.fi

Huittislaislähtöinen Turun Palloseuraa edustava Lauri Stenfors oli mukana Suomen voitokkaassa MMkisajoukkueessa Prahassa. Kisojen finaalissa taipui verivihollinen Ruotsi lukemin 6–3. Maailmanmestaruus oli Suomelle ja Stenforsille toinen perättäinen.

Stenfors sai ensimmäisessä erässä pahan näköisen iskun päähänsä Ruotsin Rasmus Enströmiltä ja palasi takaisin peliin vasta toiseen erään.

–On kyllä todella hieno fiilis. Vähän jyskyttää takaraivossa, liekö se sitten se osuma vai eilen nautittu skumppa, Stenfors vitsailee.

 

 

 

Urheilulajit: 

Lauri Stenfors kolmansiin MM-kisoihinsa

14.11.2018 Mikko Perttunen
Lauri Stenfors (numero 30) pääsee jälleen edustamaan maajoukkuetta.

Huittislaislähtöinen Lauri Stenfors valittiin odotetusti Suomen maajoukkueeseen Prahassa 1.−9.12. pelattaviin salibandyn MM-kisoihin. Sarjataulukossa kolmantena olevaa Turun Palloseuraa edustava Stenfors on pelannut tällä kaudella Salibandyliigassa yhdeksän ottelua tehoin 2+7.

Maajoukkuedebyyttinsä mies teki jo vuonna 2009, ja hän on edustanut Suomea kaksissa viime MM-kisoissa. Kaksi vuotta sitten Stenfors pääsi juhlimaan maailmanmestaruutta.

Urheilulajit: 

Pallon perässä pitkälle

12.07.2018 Pipsa Vatanen
14-vuotias salibandylupaus Aatu Rusanen on SBS Rupun kasvatti. Hän on vuoden päivät pelannut Uudenkaupungin Salibandyseura USB:ssa

Huittislaisen SBS Rupun kasvatti Aatu Rusanen nähtiin tälä kaudella salibandyn SM-sarjan pudotuspeleissä Uudenkaupungin salibandyseura USB:n paidassa

Ja kuin kirsikkana kakun päälle toukokuussa hänelle tarjottiin Suomen salibandyjoukkueen valmennuspaikkaa, hienommalta nimeltään Floorball Academy (FBA). Salibandyn valmennus-, tutkimus-, ja kehitystoiminta varmistaa suomalaisten pelaajien oikeanlaisen kehittymisen ja harjoittelun.

−FBA-Akatemiasta on mahdollisuus päästä nuorten maajoukkueeseen, Aatu Rusanen paljastaa.

 

 

 

Urheilulajit: 

KeikY:n D1-nuorille hopeaa salibandyssa

02.05.2017 Kimmo Kuusiniemi
KeikY:n Eeli Hirsimäki, Tammi Kylväjä, Veikka Westergren, Lauri Rantapelkonen, Juho Turri, Ville Pääkkönen, Jami Airio, Niko Hirsimäki, Eemeli Hyppölä, Riku Reiman, Mikko Koivuniemi, Jari Käiväräinen ja Niko Kuusiniemi.

Keikyän Yrityksen D1-pojat koostuu 15 salibandyn harrastajasta. Kauden edetessä pelaajamäärä otteluissa vaihteli, mutta kuitenkin turnauksiin saatiin joukkue aina kasaan.

Urheilulajit: 

Huittisten Ilmaveivaajat sählysarjan voittoon

06.05.2015
Huittisten Keila- ja Pelihallin Henri Jylhä ojensi palkinnon voittajajoukkueessa pelanneille Opri Malmille, Tuukka Kennille, Rene Kömille, Elis Lindroosille (mv) ja Juuso Kollinille. Joukkueessa pelasivat myös Topi Viljanen ja Jukka Heikkilä.

Yläasteen sählysarjan alkulohkossa nähtiin pelimiehiä ja pelimimmejä sekä paljon maaleja ja hienoja suorituksia. A-lohkon voitti puhtaalla pelillä Huittisten Ilmaveivaajat (HIV). Toiseksi lohkossa tuli Huittisten Parhaat Sählääjät (HPS) maalieron turvin ja kolmanneksi SB Naakanpojat. Ganjaman taisteli urheasti, mutta tänä vuonna se ei riittänyt pisteisiin.
B-lohkossa Pallo Ponkaz voitti myös puhtaalla pelillä. SBS Ylimieliset ja Seiska Dee keräsivät molemmat yhden voiton ja keskinäisen otteluvoiton turvin SBS Ylimieliset jatkoi välieriin.

Urheilulajit: 

HC Kulkuset Säbäpuulaakimestari 2014

30.12.2014

SBS Rupun E-pojat saivat joukkuejohdoltaan ja vanhemmiltaan jo etukäteen joululahjan tänä vuonna, kun saivat jo marraskuussa lupauksen, että toukokuussa 2015 pääsevät merta edemmäs pelaan; Kauden päätökseksi päätettiin yhteistuumin osallistua Tallink Floorball Tournamentiin, joka on iso kansainvälinen salibandyturnaus Tallinnassa. Valvojien etsiminen kyseiselle reissulle ei osoittautunut hankalaksi vaan keväisen Tallinnan oli valmis näkemään saman verran vanhempia kuin pelaajiakin.

Urheilulajit: 

Sivut