Kotijäällä LLuja-ringeten F-junioreille voitto ja kaksi tappiota

12.11.2019 MR
Julia Kaasalainen (vas.), Venla Salo ja Aino Salo valmiina ensimmäisiin ringette-peleihinsä. (Kuva ylhäällä) Amanda Rämö pyrkii löytämään vapaata syöttötilaa Ilves-pelaajien painostaessa. (Kuva alhaalla)

Saaliiksi kertyi voitto ja kaksi tappiota, kun LLuja-ringeten F-juniorit isännöivät ringetteturnausta Huittisten jäähallissa 3.11.

Urheilulajit: 

Luja Ringeten F-tytöt vauhdissa syysloman alussa

23.10.2019
F-tyttöjen turnaukset pelataan puolikkailla pitkittäiskentillä ja vuorollaan jäällä on maalivahdin lisäksi kolme kenttäpelaajaa. Tällä kertaa vaihtoaitiossa ei ollut ruuhkaa.

Luja Ringeten F-tytöt pelasivat kauden ensimmäisen turnauksensa Laitilassa. Lukuisten yhteensattumien vuoksi mukana oli vain puolet joukkueesta. Heti alkulämmössä saatiin kaikille hyvä tsemppi, joka jatkui koko päivän ajan.
Pari ensimmäistä vaihtoa osoittivat, että kauden sarjapelejä oli ehditty jo odottaa innolla. Lujan tytöt olivat selvästi Lukkoa edellä; maaleja tehtiin peräti yhdeksän ja maalissa ollut Aada Pakkonen pelasi hienosti nollapelin.

Urheilulajit: 

SM-menestystä Hakasuon leuanvetoperheelle

28.09.2019 Minna Karru

Huittislainen Jyrki Hakasuo teki Suomen ennätyksen toistoleuanvedon M40 100 kiloa -sarjassa tuloksella 41. Kakkoseksi sarjan SM-kisassa tuli espoolainen Mikko Ristikangas tuloksella 36.

Mari Hakasuo oli Suomen Cup-kisan naisten 60 kilon sarjassa ykkönen tuloksella 37.

Oiva Hakasuo oli 10 leualla kakkonen SM-kisan P7-sarjassa. Anni Hakasuo oli tuloksella 17 kakkonen T11-sarjassa.

Urheilulajit: 

Huittisissa rullailtiin noin 40 kisaajan voimin

02.09.2019

Huittisten seitsemännettoista rullasuksihiihto- ja rullaluistelukisat rullailtiin syyskuun ensimmäisenä päivänä.

Urheilulajit: 

Kömin toinen SM-viikonloppu päättyi kaatumiseen

10.07.2019 Sari Mäkelä
Niko Kömi sanoo, että vauhti riittää palkintopallille, mutta huono tuuri on ollut nyt esteenä.

Kiikkalaisen Road Racing -kuljettaja Niko Kömin SM-sarjan toinen kisaviikonloppu päättyi kaatumiseen. Lauantaina hän ajoi ruutulipulle viidentenä. Kisa ajettiin kesäkuun lopussa Kemoran moottoriradalla.
–Viikonlopun ensimmäinen kaato tapahtui jo torstain harjoituksissa, kun ajoin ykkösmutkan jarrun pitkäksi ja jouduin ajamaan vauhdilla turvaalueen yli pehmustevallia päin. Siitä kuitenkin selvittiin ilman suurempia kolhuja.

–Alustan säädöt alkoivat hahmottua perjantai-iltapäivään mennessä ja kierrosajat kohenivat hyvälle tasolle.

Urheilulajit: 

Vampulaviikon kyykässä Äly ja Voima ykkönen

01.07.2019 Mauno Kotamäki
Ykkösjoukkue Äly ja voimassa heittivät Martti Pietilä (edessä vas.) ja Pekka Vainio sekä Hen-ry Larikka (takana vas.), Matti Kaunisto ja Jarno Vainio.

Perjantainen VampulaRock vaihtui Y-suulin maisemissa lauantaina kyykkäturnaukseen. Voittoon heitti viime vuonnakin turnauksen voittanut Äly ja voima. Voittajaryhmän muodostivat Jarno ja Pekka Vainio, Henry Larikka, Matti Kaunisto ja Martti Pietilä.

Urheilulajit: 

Niko Kömi aloitti SM-sarjan toiseksi nopeimmalla kierrosajalla

19.06.2019
Ennen aika-ajoja alustamekaanikko totesi Niko Kömille, että nyt on kaikki kohdallaan, ei muuta kuin hanaa!

Ratamoottoripyöräilyn SM-sarja starttasi Virtasalmen Motoparkista. Kiikkalainen road racing -kuljettaja Niko Kömi sai sieltä plakkariinsa Superstock 600-luokan aika-ajon kolmosruudun ja eturivin paikan, lauantain kisan neljännen sijan ja kuoppaan katkenneen sunnuntain kisan.

–Paremminkin kausi olisi voinut alkaa. Itselleni oli tärkeää se, että pystyin sunnuntaina ajamaan, kaatumisesta huolimatta, koko porukan viikonlopun toiseksi nopeimman kisakierroksen. Jäin vain 0,1 sekuntia nopeimmasta, hän totesi.

Urheilulajit: 

Amanda Kotaja palkittiin Vampulan Urheilijoiden parhaana

28.05.2019 Mauno Kotamäki
Vampulan Urheilijoiden palkitut yhteiskuvassa.

Vampulan Urheilijoiden viime vuoden parhaana urheilijana palkittiin Amanda Kotaja. Hänen ykkössaavutuksiaan olivat pyörätuolikelauksen 100 metrin Euroopan mestaruus ja pronssitila 200 metrillä.

Palkinnon ja stipendin lisäksi hän sai jälleen vuodeksi haltuunsa Maunon maljan.

Vaikka EM-tasolla menestystä tulikin, Kotaja jäi viime kaudella hiukan edellisvuosien parhaista kelausajoista, koska hänellä oli ongelmia käden kanssa.

Alkavan kauden näkymät ovat kuitenkin selvästi paremmat.

Urheilulajit: 

Rupun pesiskerho alkoi, vielä mahtuu mukaan

21.05.2019

Salibandyseura SBS Rupu piti viime kesänä Huittisten vanhalla urheilukentällä pesiskerhoa alakouluikäisille ja toiminta jatkuu tänäkin suvena.

Ensimmäinen kokoontumiskerta oli jo viime viikolla, mutta kaikkiin ryhmiin mahtuu vielä mukaan.

–Ilmoittautunut on jo vähän yli 70 lasta, mutta voimme ottaa mukaan vielä toiset saman verran, kertoo Heikki Hakala SBS Rupusta.

Hakala korostaa, että pesiskerho on nimenomaan kerhotoimintaa eikä pesiksen tavoitteellista tekniikkavalmennusta.

Urheilulajit: 

Snookerin haastesarjan finaalissa Kojo voitti Kulmasen

21.05.2019 Janika Ihanamäki
Sebastian Kulmanen (edessä) joutui tiukassa finaalissa tunnustamaan Aleksi Kojon (takana) paremmakseen.

Snookerin haastesarjan kaksipäiväinen Superfinaali Huittisten Keila- ja Pelihallilla huipentui kiikkalaisen Sebastian Kulmasen ja loimaalaisen Aleksi Kojon tiukkaan finaaliin. Kojo voitti sen lopulta 2–4 jaksopistein 45–35, 19–61, 39–57, 39–49, 51–37 ja 25–65.
Superfinaaliviikonloppu alkoi perjantaina pelatuilla puolivälierillä. Lauantaina oli vuorossa kaksi välieräpeliä, joita pelattiin toista neljä, ja toista melkein kuusi tuntia. Niiden jälkeen alkoi Snooker haastesarjan finaali. (..)

Urheilulajit: 

Sivut