LP-Vampulan Iina Andrikopoulou vuoden Läpimurto-pelaaja

29.04.2019
Iina Andrikopoulou ottelussa LP Viestiä vastaan. Kuva: Mauno Kotamäki

LP-Vampulan hakkuri Iina Andrikopoulou on valittu naisten Mestaruusliigan kauden Läpimurtopelaajaksi. 20-vuotias Andrikopoulou pelasi ensimmäisen liigaottelunsa vasta päättyneen kauden avausottelussa.
Andrikopoulou oli debyyttikaudellaan koko liigan runkosarjan kolmanneksi paras suomalainen pistenainen 255 pisteellä. Ässätilastoissa nainen oli koko liigan neljäs ja kotimaisista pelaajista paras 43 ässäsyötöllä.

Urheilulajit: 

D-tytöt kuudenneksi tiikerisarjassa

24.04.2019 Mauno Kotamäki
VU:n D-tyttöjen joukkue Iiris Nikko (vas.), Liisi Sundman, Sanni Tähtinen, Essi Johansson, Milla Tähtivuori ja Fanni Arve. Kuva: Teija Tähtivuori.

Vampulan Urheilijoiden Dtytöt nappasivat kuudennen sijan lounaisen Suomen D-tyttöjen tiikerisarjassa. Finaalipeleihin osallistui 12 joukkuetta. Sijoitus oli erityisen hieno siksi, että puolet tyttökuusikosta oli vielä E-ikäisiä.

E-ikäisiä olivat Iiris Nikko, Essi Johansson ja Sanni Tähtinen ja D-ikäisiä Liisi Sundman, Milla Tähtivuori ja Fanni Arve. Joukkueen valmentajina toimivat Teija Tähtivuori ja Heli Taalikka.

Urheilulajit: 

Iina Andrikopoulou mukaan maajoukkueeseen

16.04.2019 Satu Ojala
Iina Andrikopoulou nousi LP-Vampulan liigajoukkueeseen syksyn aikana, vaikka aloittikin kautensa ykkössarjajoukkueessa.

Suomen naisten superkesän maajoukkuerinkiin on nimetty hakkuriksi LP-Vampulasta Iina Andrikopoulou. Andrikopoulou nousi viime kauden aikana LP-Vampula Huittisen ykkössarjajoukkueesta raketin lailla liigajoukkueen hakkuriksi.

Maajoukkuedebyyttiä vailla ovat myös joukkueeseen nimetty Hämeenlinnan Lentopallokerhossa päättyneen kauden liberona pelannut Julia Porsanger ja yleispelaaja Emmi Riikilä. Porsanger pelasi aiemmin neljä kautta LP-Vampulassa.

Urheilulajit: 

Vampulan Urheilijoiden E-tytöt neljänneksi Lounais-Suomen tiikerisarjassa

08.04.2019 Mauno Kotamäki
Vampulan Urheilijoiden voittoisassa E-tyttöjen joukkueessa pelasivat Sanni Tähtinen (vas.), Salla Tähtinen, Lyyti Ala-Viikari, Saana Tähtinen ja Emilia Kemppainen. Joukkueen huoltaja on Susanna Tähtinen ja valmentajia Aku ja Tomi Heikkilä.

Tahto Areenassa riitti  säpinää kun lounaisen Suomen lentopallon tiikerisarjan päätöspeleihin selviytyneet 12 joukkuetta ratkoivat kauden loppusijoituksiaan. Vampulan Urheilijoiden E-tytöt sijoittuivat neljänsiksi kaksipäiväisessä turnauksessa.

Ykköseksi selviytyi Säkylän Urheilijoiden Kova Pallo, toiseksi Someron Pallo Helmet ja kolmanneksi VaLePan Keltaiset.
Viidenneksi sarjassa sijoittui NarPa2, kuudenneksi SoPa Timantit, seitsemänneksi VirtVe ja kahdeksanneksi Ylöj E Yellow.

Urheilulajit: 

Entä LP-Vampula Huittisen uusi liigakausi?

20.03.2019 Mauno Kotamäki
Tahto Areenassa pelatun neljännen puolivälieräpelin nostovuorossa Emilia Sipilä.

LP-Vampula Huittinen pelasi hienon runkosarjan, jossa sijoittui viidenneksi. Joukkue keräsi 24 pelistä  35 sarjapistettä..Pääsy välieriinkin oli erittäin lähellä.
Joukkueen ulkomaalaispelaajat saattavat etsiä uusia ympyröitä muualta. Ja vauvaa odottava passari Iida Paananen pitää taukoa .

Seuran johdolla on suuri miettimisen paikka ensi kauteen valmistautumisessa.
–Ensi kaudelle tullaan jatkamaan entistä ehompina ja välieräpaikka tavoitteena, vakuuttaa manageri Timo Talvitie.

Urheilulajit: 

LP-Vampulan 1-sarjan kausi päättyi kahteen kotitappioon

18.03.2019 Mauno Kotamäki
LP-Vampulan 1-sarjajoukkueen kauden viimeisessä pelissä pelasivat Riikka Vuorentausta (edessä vas.), Rita Timonen, Mira Hämäläinen ja Siiri Innan sekä Ella Marila (takana vas.), Susanna Sutki, Emilia Lahti, Jasmin Tuominen, Mia Leppänen ja Paula Kallonen.

LP-Vampulan naisten 1-sarjajoukkueen kausi päättyi kahteen 1–3-kotitappioon.
Oulun Kisko -pelissä erät olivat 19–25, 25–21, 20–25 ja 15–25. Puma-Volley -pelissä erät kirjattiin 19–25, 25–23, 16–25 ja 17–25.
Runkosarjan kahdeksan parasta LP-Viesti Akatemia, Kisko, NaLe/HelVolley, PuWo, Kuortane, JyLe, Isku ja Hurmos.
Yhdenneksitoista sijoittuneen LP-Vampulan edellä oli myös RaisU ja takana PuMa.
Sarjasta putosi  KoLe-57.

Urheilulajit: 

LP-Vampula korvasi vierastappion kotivoitolla Kuusamosta

13.03.2019 Mauno Kotamäki
Claire Felix on saanut hyökätä tyhjältä verkolta pallon Pölkky Kuusamon kenttään.

LP-Vampula Huittinen unohti nopeasti Kuusamossa kärsityn puolivälierän avaustappion ja korvasi sen kotivoitolla. Tahto Areenassa hyvätasoisessa pelissä kotijoukkueen voittoa oli kannustamassa ja juhlimassa lähes 700-henkinen yleisö.

Ottelu oli LP-Vampulalle erittäin tärkeä, koska jos se ei nyt olisi onnistunut Pölkky Kuusamoa pysäyttämään, ei se seuraavassa pelissä Kuusamossa olisi sen helpompaa. Samalla voitto oli viidettä kautta mestaruusliigassa pelanneelle LP-Vampulalle puolivälieräpeleistä ensimmäinen. (..)

Urheilulajit: 

LP-Vampulalla plakkarissa historian paras runkosarjasijoitus

06.03.2019 Mauno Kotamäki
LP-Vampulan parhaana Nurmo-pelissä palkittu Nayara Ferreira läpäisi vastustajan torjunnan.

LP-Vampula Huittinen teki viikonloppuna omaa liigahistoriaansa. Sunnuntain kotivoitto Nurmon Jymystä sinetöi runkosarjan viidennen sijan. Sarjapisteitä 24 ottelusta kertyi 35.
Viisieräisen Jymy-pelin LP-Vampula voitti erin 26–24, 28–26, 19–25, 19-25 ja 15–12.

Lauantainen voitto Hämeenlinnasta oli ensimmäinen laatuaan, ja vielä vieraissa. Peli päättyi 2-3 (25-16, 18-25, 25-19, 23-25 ja 15-17).
Runkosarjassa LP-Vampula kaatoi vähintään kertaalleen kaikki joukkueet LP-Viestiä lukuun ottamatta.

Urheilulajit: 

LP-Vampulalle vierastappio 1-sarjassa

27.02.2019 Mauno Kotamäki
LP-Vampulan parhaana 1-sarjan pelissä Jyväskylässä palkittiin Emilia Lahti (20). Kuvassa juhlitaan joulukuussa kotivoittoa Jujusta.

LP-Vampula Huittisen 1-sarjajoukkue kohtasi lauantaina Jyväskylässä paikallisen JyväsLentiksen, joka osoittautui vahvaksi kotijoukkueeksi korjaten täydet kolme sarjapistettä 3−0-voitollaan. Eräpisteet ottelussa menivät kotijoukkueelle 27−25, 25−19 ja 25−22.

Kapealla kokoonpanolla liikkeellä ollut LP-Vampula pelasi ennakkoluulottomasti melkoisella todennäköisyydellä ylempään jatkosarjaan selviytyvää joukkuetta vastaan.

Urheilulajit: 

Kangasala liian vahva kotonaan

27.02.2019 Mauno Kotamäki
LP-Vampulan parhaana Kangasalalla palkittu Iina Anrikopolou (9) torjumassa joulukuussa LP-Vampulan kotipelissä Kangasalan hyökkäystä vierellään Claire Felix (8).

LP Kangasala otti ilman ykköstykki Kia Brightia matkassa olleesta LP-Vampulasta kotonaan selkeän 3−0 (25−23, 25−22 ja 25−21) voiton. Bright oli jätetty kotiin parantelemaan tiukan otteluohjelman aiheuttamia kipeytymiään. Useammallakin pelaajalla syitä poissaoloon olisi ollut.

−Oli onni, että saimme edes joukkueen kasaan. Meillä oli suurin piirtein yksi täysin terve pelaaja kentällä. Siihen nähden esitys oli hyvä, totesi pelin jälkeen LP-Vampulan valmentaja Darko Dobreskov.

Urheilulajit: 

Sivut