Lujan jalkapallojaostolle junioripäällikkö omasta pojasta

12.06.2019 Mikko Perttunen
Teemu Virtanen on pelannut oman peliuransa aikana melkein jokaisella pelipaikalla, mutta nyt hänelle on vakiintunut niinsanottu kymppipaikka.

Teemu Virtanen aloitti kesäkuun alusta Lauttakylän Lujan jalkapallojaoston junioripäällikkönä. Huittislaisen oma jalkapalloura alkoi seitsenvuotiaana juuri Lujassa.

Välillä Virtanen kävi pelaamassa pari vuotta Sastamalassa FC Vapsissa ja Tampereella voittamassa futsalin sm-pronssia Ilveksen paidassa, mutta nyt hän kuuluu taas junioripäällikön pestinsä lisäksi Lujan edustusjoukkueeseen.

–Seuratoiminta on kiinnostavaa, ja on aina ollut mielessä, että sitä voisi ruveta tekemään vaikka työkseen, 28-vuotias Virtanen sanoo.

Urheilulajit: 

Lauttakylän Luja palkkaa jalkapallon junioripäällikön

14.05.2019 Mikko Perttunen
Edwin Malinen (vas.) antaa pallolle kyytiä. Vierestä seuraa Aarni Kylä-Liuhala. Kuva: Marja-Liisa Hakanen

Lauttakylän Luja tulee palkkaamaan tänä vuonna junioripäällikön, jonka vastuualueena ovat erityisest seuran kaikkein nuorimmat ikäluokat. Luja saa hankkeeseen Opetus- ja kulttuuriministeriön kehittämistukea 15 000 euroa.

−Juniorit ovat elinehtomme. Ilman vanhempia emme tietenkään tule selviämään, mutta nyt olisi tavoitteena löytää yksi osaava ihminen, joka ottaisi selkeän päävastuun ja loisi yhteistä linjaa, Lujan jalkapallojaoston puheenjohtaja Mikko Ojapelto kommentoi palkkaamista.

Urheilulajit: 

Lauttakylän Lujan pojat turnausvoittoon Harjavallassa

12.07.2017 Timo Mahlamäki ja Lauri Lehtinen
Lujan voittajajoukkue. Kuva: Susanna Mahlamäki

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna pelattiin Harjavallan Pallon 04-syntyneiden jalkapallotur-naus Harjavallan Honkolan kentällä. Lauttakylän Lujan P-04/05 -joukkue osallistui perinteiseen kesäturnaukseen jo viidennen kerran. Lujan 04-joukkue on osallistunut turnaukseen joka kerta sen perustamisesta lähtien.

Joukkueen kevään sarjapelit olivat pääsääntöisesti Turun seudulla, joten nyt päästiin pitkästä aikaa pelaamaan tuttuja satakuntalaisjoukkueita vastaan. Ensimmäisenä joukkueena vastaan tuli Nasta Nakkilasta, josta joukkue otti alkuvaikeuksista huolimatta tiukan 3–1-voiton.

Urheilulajit: 

Lujan naisille voitto AFC Campuksesta

13.05.2015
Jasmin Rantanen (etualalla vas.) ja Anni-Kaisa Rehakka käynnistämässä Lujan hyökkäystä. Kuva: Jukka Mäenpää

Lauttakylän Lujan naisten jalkapallojoukkue lähti äitienpäivänä Turkuun iskukykyisellä, mutta pienellä pelaajajoukolla, pelaamaan AFC Campusta vastaan. Vastustaja oli saanut kerättyä kasaan vain kymmenen pelaajaa, Lujalla oli onneksi yksi vaihtopelaajakin mukana. Lähtökohdat otteluun olivat siis kohtuulliset ja odotuksissa kauden ensimmäiset täydet pisteet.
Peli olikin Lujan hallussa lähes koko ajan. Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli Lujan dominointia, pallo kiersi pelaajalta toiselle ja hyökkääjät pääsivät yrittämään maalintekoa useasti.

Urheilulajit: 

LLuja - Nicefutis Himmeli 3 - 4 (2 - 3)

05.05.2015

Lujan naiset pelasivat kauden ensimmäisen kotipelinsä sateisessa kelissä 29.4.. Vastaan asettui Porista Huittisiin matkannut Nicefutis Himmeli. Edellisen sunnuntain SalPa-pelin jälkeen joukkue oli saanut muutaman huonon uutisen avauspelaajien poisjääntien ja loukkaantumisten vuoksi. Valmentaja Mäksä kertoi menettäneensä jopa yöunensa miettiessään kokoonpanoa, mutta onneksi joukkueesta löytyy laajuutta ja kotiavaukseen saatiin iskukykyinen joukkue.

Urheilulajit: 

Lujan naisille piste avausottelusta

05.05.2015

Lauttakylän Lujan naisjoukkue pelasi tämän kesän ensimmäisen 3.-divisioonapelinsä Salossa 26.4. Vastaan asettui SalPa.
Ensimmäisen puoliajan alussa pallo liikkui pääasiassa keskikentällä, eikä kummallakaan joukkueella liiemmin ollut maalipaikkoja. Luja sai kuitenkin enemmän otetta pelistä ja ensimmäinen maalipaikka syntyi Marjukka Lehdon hienosta keskityksestä maalille, mutta maalia ei saatu aikaan.
Maalipaikkoja oli myös Jasmin Rantasella ja Jasmin Mäkipäällä, mutta näistäkään palloa ei saatu maaliin.

Urheilulajit: 

Lujan naiset jatkavat ykkösen kärjessä

26.11.2014
Maalia juhlivat maalivahti Eveliina Matintalo sekä Josefiina Järä, Eveliina Järä ja Annemari Mäenpää. Kuva: Jukka Mäenpää

Kolme turnausta, neljä voittoa ja kaksi tasapeliä.

Urheilulajit: 

Lujan naiset uuden ykkössarjan kärjessä

12.11.2014
Tuomaristo, Lujan joukkue sekä punaisissa peliasuissa oleva Sisun joukkue ennen Naisten Futsal Ykkösen ensimmäistä ottelua. Kuva: Jukka Mäenpää

Lauttakylän Lujan naisten futsaljoukkue aloitti viime lauantaina kautensa Palloliiton tälle kaudelle perustamassa valtakunnallisessa Naisten Futsal Ykkösessä.
Joukkue pääsi pelaamaan historiallisessa ensimmäisessä Ykkösen ottelussa, kun se kohtasi Seinäjoen Sisun Seinäjoen Urheilutalolla.
Elokuusta alkaen joukkue on harjoitellut futsalia kerran viikossa ja lokakuussa viimeisen jalkapallopelin jälkeen kauteen valmistautuminen alkoi toden teolla. Kolmet viikottaiset futsal-harjoitukset ja viikonlopun leiri Eerikkilässä valmistivat joukkuetta sarjakauteen.

Urheilulajit: 

Sarjakausi päättyi tiukkaan peliin

08.10.2014
Annemari Mäenpään (16) sivurajaheittoa tavoittelemassa Sanna Höylänen (vasemmalla) ja Jane Aalto.

Lujan naiset joutuivat sunnuntaina lähtemään viimeiseen kolmossarjan peliinsä Saloon vain kymmenen pelaajan kokoonpanolla. Muutama pelaaja pääsi myös kokeilemaan pelaamista uudella pelipaikalla. Tästä huolimatta SalPa ei onnistunut maalinteossa kuin kahdesti. Lopputulos kotijoukkueelle 2–0 (1–0).
Lujan sijoitus sarjassa varmistui yhdeksänneksi jo aiemmassa pelissä.
Luja onnistui ensimmäisen puoliajan alkuun ja loppuun luomaan muutamia hyviä maalipaikkoja, mutta muuten peli pyöri enimmäkseen Lujan kenttäpuoliskolla.

Urheilulajit: 

Lujan naiset yhdeksänneksi kolmosessa

24.09.2014
Lujan Veera Matintalo (vas.), Anni-Kaisa Rehakka (14) ja Sanna Höylänen (21).

Lujan naisten kauden viimeinen kotipeli saatiin pelata täydellisessä pelisäässä kauden runsaslukuisimman yleisön edessä. Vastassa oli jaetulla ykkössijalla sarjataulukossa sijainnut TuWe2, jolle Luja hävisi kesällä 4–0. Kotijoukkue tarvitsi pelistä vähintään tasapelin, mielellään jopa voiton.

Urheilulajit: 

Sivut