Kaksi vierasvoittoa vei Luja HT:n sarjakärkeen

03.11.2019 Omari
Puolustaja Jesperi Hakala #26 (ylh.) ja hyökkääjä Joonas Immonen #61. Kuvat: Kata Sivunen

Luja HT on voittanut jokaisen pelaamaastaan yhdeksästä ottelusta,  ja johtaa Länsirannikon II-divisioonaa viidellä pisteellä seuraavaan. Seuraavana sarjassa on Laitilan Jyske, jolla on yksi pelattu ottelu enemmän pelattuna. Viikonloppuna joukkue kohtasi Jyskeen kahdesti,  ja toi molemmilla kerroilla pisteet kotiin. Ensimmäinen peli päättyi Luja HT:lle 2-3 ja toinen peli 2-5.

Lauantain peli alkoi tasaisesti, ensimmäisen erän jälkeen peli oli 0-0.

Urheilulajit: 

Huikeaa lujalaisiloittelua

29.10.2019 Omari
Kiinni on ja pysyy – Janne Rantaniitty. Kuva: Kata Sivunen

Huittisten jäähallissa nähtiin loistavaa liikettä ja kiekon kiiturimaista kulkua lauantaina, kun Luja HT:n vastustajana oli KuKi Harjavallasta.

Ensimmäinen erä oli kotijoukkueen painostusta, mutta erätauolle lähdettiin vastustajan johtaessa 0–1.

Urheilulajit: 

Luja HT:n voittoputki jatkuu – Nyt kaatuivat KarhuHT ja Chiefs

22.10.2019 Omari
Chiefs-pelin ensimmäisen maalin teki Luja HT:n Niklas Kulmanen. Kuva: Kata Sivunen

Luja HT:lla oli kahden pelin viikonloppu. Lauantaina joukkue kohtasi Porissa KarhuHT:n. 

Ottelu alkoi Lujalta todella nihkeästi. Oliko tähän syynä kapea kaukalo vai mikä? Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin lukemissa 0–0. Tuntui siltä, että Lujan maalilla hyvin torjunut Juho Valtanen piti joukkueen peliä pystyssä.

Liekö sitten Luja HT:n korviin kantautunut katsomosta: herätkää, Luja HT! vai herättiinkö vastustajan tekemään kahteen maaliin?

Urheilulajit: 

Luja HT voittoputkessa

15.10.2019 Omari
Vikke Vieras ja Sami Rainio tuulettamassa jälleen yhtä lujalaismaalia. Kuva: Kata Sivunen

Luja HT:n vieraaksi saapui lauantaina Chiefs Turusta. Joukkueen maalille asettui ensimmäistä 2-divisioonapeliään pelannut Juho Valtanen.

Ottelun ensimmäinen erä oli joukkueelta tämän kauden parasta kiekkoa, ja koko peli hyvin viihdyttävää katsottavaa. Peli oli nopeaa ja maalipaikat käytettiin hyväksi.

Peliä oli pelattu vasta kolme minuuttia, kun Ari-Pekka Mäkinen teki ensimmäisen maalin Miika Raittisen ja Mats Alitalon syötöstä. Ensimmäiselle erätauolle lähdettäessä tilanne oli jo 5–0.

Urheilulajit: 

Luja HT haki pisteet Raisiosta

08.10.2019 Omari

II-divisioonassa pelaava Luja HT lähti kauden kolmanteen peliin Raisioon viime torstaina.

Peli sai lujalaisittain salama-alun, kun RNKHocin maalivahti torjui Teemu Tattisen laukauksen, mutta jätti kiekon irralleen ja Miika Raittinen ohjasi kiekon maaliin. Ensimmäinen erä oli Luja HT:n lukemin 0–1.

Urheilulajit: 

Luja HT voitti Paimion 5-4 – Hullussa yössä hulluun voittoon

29.09.2019 Omari
Kalle Pelli ja Mats Alitalo menossa kohti uutta voittoa. Kuva: Omari

Luja HT:lle saapui Hullun Yön vastustaja Paimiosta. Joukkueen oli ensimmäisen sarjapelivoiton jälkeen hyvä lähteä ensimmäiseen kotiotteluun. Paimion Haka tuli Huittisiin vajaalla miehityksellä, valmentaja Jari Saariston mukaan työ- tai sairastumisesteiden takia.

Peliä oli kulunut vasta reilu minuutti,  kun koko ottelun aktiivisesti pelannut Mats Alitalo yhdessä Hakan maalivahdin kanssa ohjasi kiekon maaliin ja Luja HT siirtyi 1-0-johtoon. 2-0 maalin teki Topi Viljanen, Kalle Pellin ja Ales Kratoskan syötöstä reilun minuutin myöhemmin.

Urheilulajit: 

Luja HT:n sarjakausi alkoi 2–5-voitolla Loimaalla

21.09.2019 Omari
Hyvä valmistautuminen takasi Luja HT:lle vierasvoiton Loimaalla.

Luja HT:n valmentaja Kim Wikströmin mukaan joukkueella oli ennen Loimaan Rockets -peliä kova into ja hyvä fiilis lähteä ensimmäiseen sarjapeliin. Peli lähtikin vieraskentällä liikkeelle onnekkaasti Markus Kankaanrannan rystynostosta kohti maalia, se yllätti vastustajan maalivahdin ja kiekko liiteli maaliin saakka.

Varsinkin ensimmäinen erä oli todella nopeaa ja aktiivista pelaamista. Valmentaja Wikströmin mukaan joukkue lähti pelaamaan huolellista peliä ja onnistui siinä hyvin.  Erän kolme seuraavaa maalia olivat kaikki hienoa katsottavaa, ja lukemat ensimmäisen erän jälkeen 0–3.

Urheilulajit: 

Luja HT voitokkaana Harjavallassa

11.09.2019 Omari

Luja HT pelasi harjoitusottelun Harjavallan KupariKiekkoa vastaan lauantaina. Peli oli joukkueen kolmas ja siihen lähdettiin kovin vajaamiehisenä johtuen useasta loukkaantumisesta.

Tilanne ei joukkuetta kuitenkaan masentanut. Hyvän pohjakunnon omaavat pelaajat jaksoivat hyvin, vaikka peliminuutteja tuli jokaiselle melkoisesti.

Debyyttinsä Luja HT:n paidassa teki joukkueen maalilla torjunut Juho Valtanen. Pienten alkuhaparointien jälkeen Valtasen peli oli mallikasta. Nähtiinpä muutama loistava kiinniottokin pelin loppupuolella.

Urheilulajit: 

Luja HT:n kausi alkoi tasapelillä ja tappiolla

26.08.2019 Omari

Luja HT:n kauden ensimmäiset pelit pelattiin Tampereen KooVee:ta vastaan.

Ensimmäinen Suomen cup -peli päättyi Hakametsässä tasapeliin 3–3.
Luja HT oli valmistautunut peliin huolella. Tämä näkyi aktiivisena hyökkäys- ja laadukkaana puolustuspelinä. Valmentaja Kim Wikströmin mukaan peli oli joukkueelta huolellista pelaamista, johon voi olla tyytyväinen.
Harmillinen takaisku tuli pelin alussa, kun Kalle Mahlamäki loukkaantui.

Urheilulajit: 

Markus Kankaanrannasta Luja HT:n pelaaja-valmentaja

20.08.2019 Omari
Kim Wikström (vas.) ja Markus Kankaanranta ovat vanhoja peli- ja kämppäkavereita Saksan ajoilta.

Markus Kankaanranta, 30, on solminut pelaajasopimuksen Luja HT:n kanssa. Hän toimii myös joukkueen kakkosvalmentajana ja pelaajakoordinaattorina.

Kankaanranta on lujalaislähtöinen jääkiekkoilija, joka siirtyi C-juniorina Porin Ässiin ja edusti juniorivuosinaan myös HPK:ta. Tämän jälkeen hän pelasi Lujassa Suomi-sarjaa sekä TuTo:ssa Mestistä.

Turusta hän lähti pelaamaan kahdeksaksi vuodeksi ulkomaille; Ranskaan, Saksaan, Englantiin ja Norjaan.

Kankaanranta kertoo tulevansa mukaan Lujan edustusjoukkueeseen hyvillä fiiliksillä.

Urheilulajit: 

Sivut