Luja HT voitokkaana Harjavallassa

11.09.2019 Omari

Luja HT pelasi harjoitusottelun Harjavallan KupariKiekkoa vastaan lauantaina. Peli oli joukkueen kolmas ja siihen lähdettiin kovin vajaamiehisenä johtuen useasta loukkaantumisesta.

Tilanne ei joukkuetta kuitenkaan masentanut. Hyvän pohjakunnon omaavat pelaajat jaksoivat hyvin, vaikka peliminuutteja tuli jokaiselle melkoisesti.

Debyyttinsä Luja HT:n paidassa teki joukkueen maalilla torjunut Juho Valtanen. Pienten alkuhaparointien jälkeen Valtasen peli oli mallikasta. Nähtiinpä muutama loistava kiinniottokin pelin loppupuolella.

Urheilulajit: 

Luja HT:n kausi alkoi tasapelillä ja tappiolla

26.08.2019 Omari

Luja HT:n kauden ensimmäiset pelit pelattiin Tampereen KooVee:ta vastaan.

Ensimmäinen Suomen cup -peli päättyi Hakametsässä tasapeliin 3–3.
Luja HT oli valmistautunut peliin huolella. Tämä näkyi aktiivisena hyökkäys- ja laadukkaana puolustuspelinä. Valmentaja Kim Wikströmin mukaan peli oli joukkueelta huolellista pelaamista, johon voi olla tyytyväinen.
Harmillinen takaisku tuli pelin alussa, kun Kalle Mahlamäki loukkaantui.

Urheilulajit: 

Markus Kankaanrannasta Luja HT:n pelaaja-valmentaja

20.08.2019 Omari
Kim Wikström (vas.) ja Markus Kankaanranta ovat vanhoja peli- ja kämppäkavereita Saksan ajoilta.

Markus Kankaanranta, 30, on solminut pelaajasopimuksen Luja HT:n kanssa. Hän toimii myös joukkueen kakkosvalmentajana ja pelaajakoordinaattorina.

Kankaanranta on lujalaislähtöinen jääkiekkoilija, joka siirtyi C-juniorina Porin Ässiin ja edusti juniorivuosinaan myös HPK:ta. Tämän jälkeen hän pelasi Lujassa Suomi-sarjaa sekä TuTo:ssa Mestistä.

Turusta hän lähti pelaamaan kahdeksaksi vuodeksi ulkomaille; Ranskaan, Saksaan, Englantiin ja Norjaan.

Kankaanranta kertoo tulevansa mukaan Lujan edustusjoukkueeseen hyvillä fiiliksillä.

Urheilulajit: 

Luja HT:n pelaajien katse jo jäällä

31.07.2019 Omari
Kesäiset kiekkoilijat Kalle Mahlamäki (vas.), Miika Raittinen, Janne Rantaniitty ja Antti Nurminen odottavat vauhdikasta jääkiekkokautta Huittisten jäähallissa.

Vahvana runkona joukkueessa nähdään tulevallakin kaudella maalivahti Janne Rantaniitty, hyökkääjät Kalle Mahlamäki ja Miika Raittinen sekä puolustaja Antti Nurminen. Jokainen on pelannut pitkän uran Luja HT:ssa.

Mahlamäki ja Rantaniitty ovat pukeneet Lujan paidan päälleen jo pikkujunnuna. Raittinen taas aloitti jääkiekkouransa Lännen Kiekossa Säkylässä, josta siirtyi Huittisiin. Hän teki välillä käynnin Forssan Palloseuraan, mutta palasi kuitenkin takaisin Lujaan.

Urheilulajit: 

Kim Wikströmistä Luja HT:n uusi päävalmentaja

05.06.2019 Omari

Lauttakylän Lujan edustusjoukkue Luja HT valmistautuu tulevaan kauteen ja on tehnyt sopimuksen uuden päävalmentajan Kim Wikströmin kanssa. Neuvoteltuaan useamman ehdokkaan kanssa, joukkueen johto ja pelaajisto yhdessä valitsivat Wikströmin.

36-vuotias nummelalaissyntyinen, nykyään turkulainen, Wikström aloitti jääkiekkouransa Nummelan palloseurassa. Hän on pelannut myös Kiekko-Espoossa, HPK:ssa, Jokereissa sekä lisäksi Italiassa, Ranskassa ja Saksassa. Viime kauden Wikström valmensi Harjun Kiekon B-junioreita. (..)

Urheilulajit: 

Finaalipettymys löylyteltiin pois

24.04.2019
Kuten kaikki varteenotettavat urheilujoukkueet, matkusti Lauttakylänkadun Oilerskin lopputurnaukseen isolla bussilla ja parhaat päällä.

Jääkiekkoseura Lauttakylänkadun Oilers uusi tänä vuonna Alasatakunnan Hokiliigan hopeasijansa.

−Tosissaan lähdettiin heti kauden alusta kultaa jahtaamaan. Viime vuonna päästiin finaaliin runkosarjan pohjilta, ja hävittiin vain maalilla. Kesällä tehtiin sitten tiukasti töitä ja oltiin aktiivisia draftrintamalla, joukkueen kapteeni Ilari Korpela kertoo. (..)

Urheilulajit: 

Lauttakylän Lujan ja säkyläläisen Lännen Kiekon yhteistyöjoukkueen Tšekin turnausmatkalta roppakaupalla muistoja

23.04.2019
Kisapaikkakunta Roudnicen lisäksi jääkiekkoilijat tutustuivat Prahaan, tässä ollaan Raatihuoneen edustalla.

Lauttakylän Lujan ja Lännen kiekon -06 AAA-tasolla pelaavan jääkiekkojoukkueen turnausmatkaa oli valmisteltu ajatuksen tasolla jo viime keväästä.
Tositoimiin varainkeruussa päästiin loppuvuodesta, kun kohde varmistui Tšekiksi. Huhtikuisen reissun isäntäkaupunkina oli 13 000 asukkaan Roudnice nad Labem, joka on Prahasta noin 50 kilometriä luoteeseen.
Roudnice oli kaunis, rauhallinen ja turvallinen pikkukylä juniorienkin keskenään liikkua ja viettää joukkueena vapaa-aikaa.

Urheilulajit: 
Pikkukuvat: 

Luja HT:n peli-ilme paranemaan päin

30.01.2019 Mediavastaava

Luja kävi vieraissa Eurajoella 25. tammikuuta. Ensimmäinen erä sujui jo ihan mallikkaasti, mutta kahdessa viimeisessä Luja sortui jälleen pelailuun ja lopputulos kertoo kaiken oleellisen 7–2.

Heti seuraavana päivänä Lujan catering-osasto otti tavaransa kantoon ja siirsi ne Säkylän Apetit Areenalle. Vaikka kotipeli pelattiinkin junioriyhteistyön vahvistamiseksi Säkylän hallilla, oli saatavilla tuttuja mokkapaloja ja makkaraa. Luja HT:n vastustajaksi tuli nimestään huolimatta teräksenkova Kuparikiekko Harjavallasta.

Urheilulajit: 

Luja HT:n viesti seuraajille: anteeksi

23.01.2019 Mediavastaava
Kasimir Laiho piti Chiefsin puolustusta pystyssä, 38 torjuntaa. Kuva: Kata Sivunen

Luja kohtasi 16.1. Porissa Karhu HT:n. Ensimmäinen erä sujui tasaisissa merkeissä, mutta toinen ei. Kolmas erä sitten pelailtiin ilman merkittäviä tilastomerkintöjä. Lopputulos 11–3 Karhu HT:lle.

Lauantaina 19.1. rivit oli kasattu ja joukkue oli asennoitunut kaatamaan Chiefsit Turusta. Luja painosti ensimmäisen erän rajusti, mutta Chiefs karkasi vastahyökkäyksiin ja paukutti niistä hyvällä prosentilla maalit. Ensimmäinen erä päättyi lukemiin 2–3.

Urheilulajit: 

Luja HT:lle Chiefs-tappio ja EJL-voitto

16.01.2019 Mediavastaava
Luistelukilpailun voitti lauantaina kotihallissa Luja HT. Kuva: Kata Sivunen

Joulutauon jälkeen Luja HT:n pelit jatkuivat Turussa 10.1. Chiefsien vieraana. Mediavastaava ei itse päässyt paikalle, joten syväluotaavaa analyysiä pelistä ei ole tulossa.

Joukkuetta haastatellessa pelistä nousi esille kaksi asiaa: turkulaiset olivat parempia joka osa-alueella ja maalivahti Pele-Niklas Volasen ansiosta omiin meni vain viisi kassia. Olisi kuulemma voinut olla lukema paljon rumempikin.

Urheilulajit: 

Sivut