Kim Wikströmistä Luja HT:n uusi päävalmentaja

05.06.2019 Omari

Lauttakylän Lujan edustusjoukkue Luja HT valmistautuu tulevaan kauteen ja on tehnyt sopimuksen uuden päävalmentajan Kim Wikströmin kanssa. Neuvoteltuaan useamman ehdokkaan kanssa, joukkueen johto ja pelaajisto yhdessä valitsivat Wikströmin.

36-vuotias nummelalaissyntyinen, nykyään turkulainen, Wikström aloitti jääkiekkouransa Nummelan palloseurassa. Hän on pelannut myös Kiekko-Espoossa, HPK:ssa, Jokereissa sekä lisäksi Italiassa, Ranskassa ja Saksassa. Viime kauden Wikström valmensi Harjun Kiekon B-junioreita. (..)

Urheilulajit: 

Finaalipettymys löylyteltiin pois

24.04.2019
Kuten kaikki varteenotettavat urheilujoukkueet, matkusti Lauttakylänkadun Oilerskin lopputurnaukseen isolla bussilla ja parhaat päällä.

Jääkiekkoseura Lauttakylänkadun Oilers uusi tänä vuonna Alasatakunnan Hokiliigan hopeasijansa.

−Tosissaan lähdettiin heti kauden alusta kultaa jahtaamaan. Viime vuonna päästiin finaaliin runkosarjan pohjilta, ja hävittiin vain maalilla. Kesällä tehtiin sitten tiukasti töitä ja oltiin aktiivisia draftrintamalla, joukkueen kapteeni Ilari Korpela kertoo. (..)

Urheilulajit: 

Lauttakylän Lujan ja säkyläläisen Lännen Kiekon yhteistyöjoukkueen Tšekin turnausmatkalta roppakaupalla muistoja

23.04.2019
Kisapaikkakunta Roudnicen lisäksi jääkiekkoilijat tutustuivat Prahaan, tässä ollaan Raatihuoneen edustalla.

Lauttakylän Lujan ja Lännen kiekon -06 AAA-tasolla pelaavan jääkiekkojoukkueen turnausmatkaa oli valmisteltu ajatuksen tasolla jo viime keväästä.
Tositoimiin varainkeruussa päästiin loppuvuodesta, kun kohde varmistui Tšekiksi. Huhtikuisen reissun isäntäkaupunkina oli 13 000 asukkaan Roudnice nad Labem, joka on Prahasta noin 50 kilometriä luoteeseen.
Roudnice oli kaunis, rauhallinen ja turvallinen pikkukylä juniorienkin keskenään liikkua ja viettää joukkueena vapaa-aikaa.

Urheilulajit: 
Pikkukuvat: 

Luja HT:n peli-ilme paranemaan päin

30.01.2019 Mediavastaava

Luja kävi vieraissa Eurajoella 25. tammikuuta. Ensimmäinen erä sujui jo ihan mallikkaasti, mutta kahdessa viimeisessä Luja sortui jälleen pelailuun ja lopputulos kertoo kaiken oleellisen 7–2.

Heti seuraavana päivänä Lujan catering-osasto otti tavaransa kantoon ja siirsi ne Säkylän Apetit Areenalle. Vaikka kotipeli pelattiinkin junioriyhteistyön vahvistamiseksi Säkylän hallilla, oli saatavilla tuttuja mokkapaloja ja makkaraa. Luja HT:n vastustajaksi tuli nimestään huolimatta teräksenkova Kuparikiekko Harjavallasta.

Urheilulajit: 

Luja HT:n viesti seuraajille: anteeksi

23.01.2019 Mediavastaava
Kasimir Laiho piti Chiefsin puolustusta pystyssä, 38 torjuntaa. Kuva: Kata Sivunen

Luja kohtasi 16.1. Porissa Karhu HT:n. Ensimmäinen erä sujui tasaisissa merkeissä, mutta toinen ei. Kolmas erä sitten pelailtiin ilman merkittäviä tilastomerkintöjä. Lopputulos 11–3 Karhu HT:lle.

Lauantaina 19.1. rivit oli kasattu ja joukkue oli asennoitunut kaatamaan Chiefsit Turusta. Luja painosti ensimmäisen erän rajusti, mutta Chiefs karkasi vastahyökkäyksiin ja paukutti niistä hyvällä prosentilla maalit. Ensimmäinen erä päättyi lukemiin 2–3.

Urheilulajit: 

Luja HT:lle Chiefs-tappio ja EJL-voitto

16.01.2019 Mediavastaava
Luistelukilpailun voitti lauantaina kotihallissa Luja HT. Kuva: Kata Sivunen

Joulutauon jälkeen Luja HT:n pelit jatkuivat Turussa 10.1. Chiefsien vieraana. Mediavastaava ei itse päässyt paikalle, joten syväluotaavaa analyysiä pelistä ei ole tulossa.

Joukkuetta haastatellessa pelistä nousi esille kaksi asiaa: turkulaiset olivat parempia joka osa-alueella ja maalivahti Pele-Niklas Volasen ansiosta omiin meni vain viisi kassia. Olisi kuulemma voinut olla lukema paljon rumempikin.

Urheilulajit: 

Vieraissa kuokkaan, kotona voitto

04.12.2018 Mediavastaava
Mouhijärven kirkko on lähempänä kuin kiekko maalia. Kuva: Fotokata

Luja HT kävi 28.11. Kuparikiekon vieraana Harjavallassa. Peli oli tasaista ja tunteikasta divarikiekkoa niin kuin kuuluukin.

Kolmannen erän alussa tilanne oli tasan 4–4 ja tulostaulu kuvasti hyvin pelin tilanteita. Erän puolivälissä Lujalle tuli musta minuutti ja Kuki nappasi kahden maalin kaulan. Mahlamäen Kalle kavensi vielä ajassa 56.57, ja lopussa Luja luonnollisesti yritti tasoitusta ilman maalivahtia. Valitettavasti kiri ei riittänyt ja Lujalle tuli kuokkaan 6–5.

Urheilulajit: 

Rockets-peli kulki Lujan komennossa

27.11.2018 Mediavastaava
Antti Nurminen palasi tauon jälkeen Lujan puolustukseen. Putki kulki, katsomo kiittää. Kuva: Fotokata

Säkylän jäähallissa pelattiin lauantaina normaalista poiketen divarikiekkoa. Luja Huittisista ja Läki Säkylästä tekevät junioritoimissa yhteistyötä. Yhteistyön vahvis-tamiseksi päätettiin viedä myös edustusjoukkueen peli Säkylän Apetit-Areenaan.
Järjestelyt sujuivat hyvin ja paikalle saapui lähes 200 katsojaa, joka vastaa hyvin normaalia katsojamäärää.

Urheilulajit: 

Viihdettä koko rahalla

21.11.2018 Mediavastaava
Liekkien Antti Tenkanen joutui Huittisissa yleisön silmätikuksi. Hyvin hermo silti kesti, ja tuloksena yksi maali, kolme syöttöä ja vain neljä rangaistusminuuttia.

Liekit Forssasta saapui lauantaina jo toisen kerran lyhyen ajan sisällä Huittisiin koettamaan, kummalle kuuluu Loimijoen kiekkoherruus. Tälläkin kertaa voiton vei Luja HT ja Loimijoen Liekit joutui ajelemaan kohti Forssaa päät painuksissa.

Yrityksen puutteesta Liekkejä ei voi syyttää. Ottelu eteni koko ajan joko tasatilanteessa tai yhden maalin erossa. Lopussa Luja siirtyi ylivoimalla kahden maalin johtoon 5–3, mutta muutama minuutti myöhemmin Liekit kuroi tilanteen vielä tasoihin.

Urheilulajit: 

Luja HT:lle kolme pistettä Eurajoelta

26.10.2018 Mediavastaava

Luja HT nappasi voiton Eurajoen Lätkästä viime lauantaina loppunumeroin 5−8.

Luja aloitti maalinteon Miika Raittisen osumalla, mutta EJL kuittasi nopeasti tasoihin. Erätauolle lähdettiin kuitenkin Lujan 1−2-johtoasemassa.

Toinen erä alkoi räväkästi kahdella kotijoukkueen maalilla, mutta Raittinen tasoitti illan toisellaan lukemiksi 3−3. Loppuerässä jaettiin yhteensä seitsemän kaksiminuuttista, mutta maalintekoon ei kumpikaan joukkue erikoistilanteissa kyennyt.

Urheilulajit: 

Sivut