Ladataan ilmoitusta
Yleisurheilu 25.10.2021 15:00Tilaajille

Lotta-Maria Maine toiseksi maastojuoksun PM-katsastuksissa

Lotta-Maria Maine (keskellä numerolla 8) hävisi voittajalle kymmenen sekuntia. Kuva: Suomen Urheiluliitto
Mikko Perttunen

Huittislainen Lotta-Maria Maine tuli toiseksi maastojuoksun PM-katsastusten naisten 19-vuotiaiden sarjassa. Kilpailu käytiin viime lauantaina Liikuntakeskus Pajulahden maastoissa Lahden Nastolassa. Katsastus juostiin 3 kilometrin mittaisella mäkisellä hiekka -ja nurmipohjaisella reitillä, joka oli paikoin mutainen. Maineen sarjassa juostiin yhteensä 6 kilometriä.