SBS Rupun miehet kellistivät Ryhdin – Team LMS oli vahvempi

12.11.2019 Hessu

SBS Rupun miesten III-divisioonajoukkue kohtasi Mynämäellä sarjan kärkijoukkueia. Team LSM Porista voitti Rupun 10–4, mutta Nousiaisten Ryhti kaatui 5–3.

Team LSM oli ottelussa äärimmäisen tehokas. Kokeneet, korkeampia sarjatasoja kolunneet pelimiehet katkaisivat Rupun orastavan kirin kolmannessa erässä muutamalla maalilla.

Ryhti-ottelu lähti hienosti käyntiin, kun Rupu osui heti ensimmäisessä vaihdossa. Ensimmäistä ottelua kovempi pelitempo tuntui sopivan Rupulle huomattavasti paremmin.
Kauden paras peli tuli hyvään paikkaan. Rupun voitto 5–3 oli ansaittu, jokainen pelaaja halusi voittaa ottelun ja se näkyi taistelutahdossa.

Päivän tehokkain onnistuja oli Juuso Kollin tehoilla 5+0. Junioreista Juho Rintanen pelasi en-simmäisen miesten ottelunsa maalin suulla ja onnistui erinomaisesti. Urheiluruudun koosteisiinkin helposti mahtuva torjunta ottelun puolivälissä sai koko hallin raikuviin aplodeihin. Joukkueen kuo-pus Aatu Jalonen osoitti, että pystyy voittamaan kaksinkamppailuita kokeneempiakin pelureita vastaan.

Miesten II-joukkue pelasi V-divisioonan ottelunsa Huittisissa. Kotikenttä ei tuonut Rupulle voittoja, vaan molemmista peleistä kirjattiin tappiot. Luvia oli tehokkaampi lukemin 5–2 ja Kokemäki 4–3.
Tehokkaimmat pelaajat olivat Mika Rajamäki (2+0) ja Onni Harjunmaa (2+0). Maalissa pelan-neet Mikko Metsähalme ja Mika Raiskio pelasivat hyvin ja pitivät lukemat tasaisina.

Rupun F1-juniorit pelasivat Kortteli-liigaa Kokemäellä. Voitot Rauman ja Porin joukkueista toivat monelle pelurille onnistumisia ja maalinteon riemua. Lukemat 5–4 ja 7–0 tarkoittavat sitä, että lähes jokainen onnistui maalinteossa. Myös oman maalin puolustaminen onnistui hyvin.
Joukkueessa pelasivat tällä kertaa Jaajo Mäki, Aleksi Saari, Niilo Haavisto, Vili Mäkelä, Roni Kokko, Eeli Rautakallio, Lauri Uotila, Juho Mäkiranta ja maalivahtina Eemi Hakala.

D-pojat pelasivat Raumalla.  Rupu voitti Rauman SalBan 8–5. Peli Noormarkun Koittoa vastaan oli tasaisempi ja se päättyi 4–4.
Molempien otteluiden tukipilarina toimi maalivahti Kasper Niittynen. Tehokkain kenttäpelaaja oli Erkki Kalliokoski (5+0). Kuuden ottelun jälkeen D-pojat johtavat lohkoaan.
Naisten joukkue kohtaa lauantaina 16.11. klo 11 Tahto Areenalla Rauman SalBan ja TPS3:n. Rupul-la on tässä turnauksessa vahvistus. Naisten salibandyliigan kaikkien aikojen pistepörssin kärkinimi Nina Rantanen (o.s. Rantala) palaa pelikentille.
 

Urheilulajit: