Rupun joukkueille voittoja ja tappioita

05.11.2019 Hessu
SBS Rupun naisten joukkue voitti ja hävisi Uudessakaupungissa. Kuva: Elisa Uotila

SBS Rupun joukkueet urakoivat viikonlopulla länsirannikon halleissa.

Naisten joukkue pelasi Uudessakaupungissa. Hieman pienellä kokoonpanolla liikkeellä ollut joukkue voitti SC Sticklinen 7–2. Sarjakärki KaPa-65 oli vahvempi 4–2.
–Paikkoja oli riittävästi KaPa-ottelunkin voittoon, maalivahdit pelasivat loistavasti. Vastustaja  vain oli lopussa tehokkaampi, kommentoi Jenni Kutila.
Päivän tehokkain rupulainen oli Katri Luomaniemi tehoilla 1+3.

Nuorimmat sinipaitaiset, E2-juniorit, pelasivat Luvialla. Ensimmäinen ottelu päättyi tiukan kamppailun jälkeen NTK Nakkilan voittoon 5–8. Sisuuntuneena pojat laittoivat maaliverkot koetukselle toisessa pelissä, paikallinen SB LuVe kaatui 14–2.

Kausi on poikien ensimmäinen virallisissa otteluissa, mutta selkeitä kehitysaskeleita on jo otettu. Onnistujia oli laajalla rintamalla. Rasmus Heikkilä pelasi molemmat ottelut maalissa erinomaisesti. Tehokkaimmat kenttäpelaajat olivat Joonas Rekikoski 3+3, Elias Rekikoski 4+1 ja Eemi Hakala 4+1.

A-junioreiden ensimmäinen ottelu Turussa sujui hieman unisesti, kun ensimmäisessä erässä FBC Turku karkasi 1–3-johtoon. Ottelun loppu oli tasaisempi, mutta turkulaiset voittivat 4–6.

Ottelu sarjan kärkijoukkueeksi povattua FoSua vastaan alkoi hieman heikosti ja vastustaja pääsi pari maalia karkuun. Rupun kiri oli edellispeliä tehokkaampi, ja taululle saatiin lukemat 4-4, kun Kimi Hakala tasoitti 18 sekuntia ennen loppua.
Päivän onnistujia olivat loistavasti pelanneet maalivahdit Eero Lehtinen ja Juho Rintanen. Kenttäpelaajista tehokkaimpia olivat Janne Mattila 2+0, Kimi Hakala 2+0 ja Onni Harjunmaa 1+1.

Erinomaisesti kauden aloittaneet C2-juniorit voittivat Kemiran palloiluhallilla SBS Liedon 7–1. Toisessa pelissä rupulaiset voittivat O2-Jyväskylän 9–1.

Valmentaja Jere Saharinen oli tyytyväinen.
–Vain kaksi päästettyä maalia kuvaa maalivahtipelin ja puolustuksen onnistumista, sekä Jonni Siivonen että Kasper Niittynen pelasivat maalissa loistavasti. Hyökkäyspäässä saatiin myös onnistumisia laajalla rintamalla.
– Esiin täytyy vielä nostaa kapteeni Roope Isokallio, joka näytti esimerkkiä taistelusta molem-missa otteluissa sekä puolustajan paikalle siirtynyt Otto Lehtimäki, joka onnistui moitteettomasti.
Päivän tehokkaimpia olivat Rasmus Toivola 5+1, Miro Säviranta 1+4 ja Niko Heikkinen 3+1.

 

Urheilulajit: