Riemukas vierasvoitto Jyväskylästä

18.11.2019

Sunnuntaina Lauttakylän Lujan futsal-naiset kävivät hakemassa makoisan vierasvoiton Jyväskylästä yliopistojoukkue Liikunnan Riemusta lukemin 4–2. Vielä viime kaudella Liikunnan Riemu pelasi naisten futsal-liigaa, joten vastustajajoukkue oli täynnä kovia pelaajanaisia.
Lujan maalit tekivät Anni Lähteenmäki, Piritta Palonen ja kahdesti osunut Anna Lähteenmäki.
Ottelun avausjakso oli tasaista kamppailua ja vaarallisia tilanteita oli kummassakin päässä. Lujan maalivahti Meri Jalonen teki useamman huippupelastuksen.
Riemu siirtyi hieman onnekkaasti johtoon viiden minuutin kohdalla. Lujan tehovitonen tarjosi ensimmäisen jakson loppuun kolme maalia ja Annan iskemä 3–1-maali ajassa 19.28 oli niin sanottu pukukoppimaali. Tauolle mentiin hyvillä mielin ansaitussa vierasjohdossa.
Toisella jaksolla Riemu otti pienellä riskilläkin peliä hallintaan ja korkealla prässillä pakottivat Lujan pelaajat nopeisiin ratkaisuihin. Todelliset maalipaikat olivat harvassa ja Luja puolusti kurinalaisesti. Muutama minuutti ennen loppua Riemu kavensi tilanteeksi 3–2 pelatessaan niin sanotulla reikäpaidalla.
Kavennuksen jälkeen Riemu jatkoi pelaamistaan maali tyhjänä ja aina väkkärä Anna Lähteenmäki prässäsi pallon pois ja iski tyhjään maaliin loppulukemat 4–2. Ansaittu voitto niin kentällä kuin yleisössäkin – paikalle saapuneesta yleisöstä yli puolet kannusti Lujaa.
Lujan naisten seuraava peli on FC Halikkoa vastaan Huittisissa Tahto Areenalla sunnuntaina 24.11. klo 16.
AO

Urheilulajit: