Lujan futsal-naiset salama-alusta 6–3-voittoon

04.11.2019 AO
Anela Ljesnjanin (edessä) teki MU-pelissä neljä maalia. Kuva: Kata Sivunen

Lauttakylän Lujan futsal-naiset saivat ykkösen kotiavauksessa lentävän alun Mäntsälän Urheilijoita vastaan.
Jo 46 sekunnin pelin jälkeen taululla komeilivat lukemat 2–0. Maalinteossa avausminuutilla onnistuivat Marjukka Lehto ja Anela Ljesnjanin.

Salama-alun jälkeen ottelu tasaantui ja vieraatkin pääsivät peliin mukaan. Mäntsäläläiset kavensivat ensimmäisen jakson puolivälin jälkeen. Tauolle mentiin kotijohdossa 2–1.

Vain pelaajat ja valmennus tietävät millaisia suunnitelmia Lujan pukukopissa tehtiin tauolla. Tauon jälkeen tehohetki siivitti Lujan neljän maalin karkumatkalle.

Ensin Säde Kuusisto osui maalinedusruuhkasta ajassa 23.57. Maalista ehti kulua vain 22 sekuntia ja Ljesnjanin viimeisteli illan toisen osumansa. Hattutemppu Ljesnjaninille tuli ajassa 25.31.
Vierasjoukkue otti lentävän maalivahdin käyttöön ja yrittivät kaventaa pelaamalla viidellä neljää vastaan, mutta Ljesnjanin iski taululle lukemat 6–1 kesken vierasjoukkueen painostuksen.

MU kavensi peliä vielä kahdella maalilla mutta selvässä tilanteessa loppu oli lähinnä pelailua. Peli päättyi maukkaaseen lopputulokseen 6–3. Nuoruutta ja kokemusta vilisevän joukkueen erinomainen kotiavaus päättyi lähes 150 katsojan edessä riemukkaisiin tuuletuksiin.
Naisten seuraava peli Jyväskylässä 17.11. Seuraava kotipeli 24.11. FC Halikkoa vastaan.

 

Urheilulajit: