LP-Vampulan historiallinen voitto Salossa tuli pitkän kaavan mukaan

06.11.2019 Mauno Kotamäki
Nina Jakic (8) onnistui erinomaisesti pelissä Viestiä vastaan, tässä hän torjuu Klara Pericin kanssa kotipelissä Hämeenlinnan hyökkäystä.

LP-Vampula Huittisille kunnonajoitus Challenge-cupiin valmistautumisessa näyttää osuneen kohdalleen. Todellisella superviikolla kaatui keskiviikkona Suomen Cupin kotipelissä Hämeenlinna ja liigan vieraspelissä lauantaina seuran historiassa ensimmäisen kerran LP-Viesti. Viestin kotiluolassa taisteltiin voitosta pitkän kaavan mukaan ja riemukas 2–3-voitto Vampulalle heltisi vasta jatkopisteillä viidennessä erässä. (..)

Tehotilastossa LP-Vampulasta Aleksandra Cvetican 20/+12, Iina Andrikopoulou 20/+12 ja Nina Jakic 14/+12. Ottelun Pro Liberoksi nimettiin Viestin Netta Laaksonen.

–-Meiltä oli aivan liian ailahtelevaa peliä ja samalla Vampula puolusti sisukkaasti. Meillä ”naamat painuivat” hävityn pallon jälkeen ja sieltä oli vaikea nousta taistelemaan, kertoi pettyneenä Viestin parhaana palkittu Anna Czakan.
–Tämä oli yksi parhaista peleistä meiltä, vaikka olikin niin ailahtelevaa. Monta kertaa oltiin häviämässä palloa, mutta sieltä vain noustiin uudelleen ylös. Oli ansaittu voitto, totesi LP-Vampulan parhaana palkittu Iina Andrikopoulou. (..)

–Toisessa erässä tilanne oli toisinpäin. Jatkoerissä mentiin jo tavanomaisempaa lentopalloa. Vampula ansaitsi voittonsa, me olimme liikaa kolmen pelaajan varassa, Viestin valmentaja Tomi Lemminkäinen totesi.

–Oli kova ottelu. Kaksi ensimmäistä erää olivat peilikuvia ja taas kaksi seuraavaa. Niiden pohjalta viides erä oli täysin odotettavissa ja oikea vaihe pelissä. Kaikkeen en ole pelissä tyytyväinen, mutta voitto on aina voitto ja tästä on hyvä lähteä Challenge-cupin otteluun Volley Luganoa vastaan, kertoi tyytyväisenä LP-Vampulan valmentaja Darko Dobreskov.

 

 

Lue juttu kokonaisuudessaan Lauttakylä-lehden numerosta 45 (6.11.2019)
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Urheilulajit: