Kaksi vierasvoittoa vei Luja HT:n sarjakärkeen

03.11.2019 Omari
Puolustaja Jesperi Hakala #26 (ylh.) ja hyökkääjä Joonas Immonen #61. Kuvat: Kata Sivunen

Luja HT on voittanut jokaisen pelaamaastaan yhdeksästä ottelusta,  ja johtaa Länsirannikon II-divisioonaa viidellä pisteellä seuraavaan. Seuraavana sarjassa on Laitilan Jyske, jolla on yksi pelattu ottelu enemmän pelattuna. Viikonloppuna joukkue kohtasi Jyskeen kahdesti,  ja toi molemmilla kerroilla pisteet kotiin. Ensimmäinen peli päättyi Luja HT:lle 2-3 ja toinen peli 2-5.

Lauantain peli alkoi tasaisesti, ensimmäisen erän jälkeen peli oli 0-0.

Toisen erän alku oli katastrofaalinen. Luja HT:ta piti pystyssä maalivahti Janne Rantaniitty. Kuitenkin jo kuuden ja puolen minuutin jälkeen erä oli vastustajalle 2-0. Loistavaa puolustustyötä läpiajoissa  Rantaniityn lisäksi  esittivät hyökkääjät Vikke Vieras ja Kalle Pelli, jotka ottivat nopeilla jaloillaan kiinni yksin läpiajoon karanneen vastustajan. Severi Wallin onnistui  tasoittamaan peliä ennen erän puoltaväliä lukemiin 2-1.  Siitä reilun 30 sekunnin kuluttua Jesperi Hakala iski kiekon maaliin Markus Kankaanrannan ja Kalle Pellin syötöistä.

Kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteesta 2-2. Peli on hankalaa ja ratkaisua saatiin odottaa ottelun viimeiselle minuutille. Vikke Vieras taisteli omalla siniviivalla kiekon itselleen, kuljetti yli hyökkäyssinisen ja antoi Markus Kankaanrannalle timanttipaikan, josta oli helppo ohjata kiekko maaliin. Pelin lopputulos Luja HT:lle 2-3.

Sunnuntain peliä oli pelattu reilut 11 minuuttia,  kun Markus Kankaanranta teki Jesperi Hakalan ja Kalle Pellin syötöstä johtomaalin 0-1.

Toisen erän alussa Luja HT selvisi alivoimasta, mutta vähän myöhemmin vastustaja tasoitti pelin lukemiin 1-1.

Kolmas erä olikin sitten Luja HT:n juhlaa. Ensi Vikke Vieras teki johtomaalin 1-2  Erik Heikkilän syötöstä. Jyske tasoitti ylivoimalla pelin lukemiin 2-2. Kun erää oli pelattu puolet, Teemu Tattinen teki johtomaalin 2-3 Severi Wallinin syötöstä. Vastustaja otti reilu minuutti ennen pelin loppua maalivahtinsa pois. Tällöin Mats Alitalo Markus Kankaanrannan syötöstä iski kiekon vastustajan maaliin. Ottelun viimeisen minuutin aikana Luja HT sai kaksi jäähyä. Alivoimatilanteessa 15 sekuntia ennen pelin loppua Markus Kankaanranta sai Severi Wallinilta syötön ja kiekko oli vastustajan tyhjässä maalissa. Peli päättyi Luja HT:n voittoon 2-5.

Vaikka kumpikaan viikonlopun peleistä ei ollut parasta lujalaiskiekkoilua, lopputulos kaksi vierasvoittoa on joukkueelta huikea!
Seuraava kotiottelu pelataan Huittisten jäähallissa 16.11 klo 16.00, vastustajana VG-62 Naantalista.

 

 

Päivitetty 4.11. kuvat lisäämällä.

Urheilulajit: