A-tytöt pooliturnauksen voittoon

15.10.2019 Mauno Kotamäki
Julia Seikkula oli LP-Vampulan A-tyttöjen tehokkain voittopelissä Plokia vastaan. Tässä Seikkula hyökkää 1-sarjan ottelussa Raisiota vastaan.

LP-Vampula Huittisen A-tyttöjen lentopallojoukkue otti pooli 1C-turnauksen voiton. LP-Vampulan lisäksi turnaukseen osallistuivat PuMa Helsingistä, Ploki Pihtiputaalta ja Korpilahden Pyrintö.

Turnauksen voitosta käytiin erittäin tasainen kamppailu, jossa voitot menivät ristiin. LP-Vampula kärsi ensin 1–2 tappion PuMalle, sitten Pyrintö hävisi Plokille 1–2 ja LP-Vampula voitti Plokin 2–1. PuMan vielä hävittyä Plokille 1–2, tiesi se sitä, että mikäli LP-Vampula voittaa päätöspelissä Pyrinnön 2–0, voittaa se samalla turnauksen.

Ennen ratkaisevaa Pyrinnön kohtaamista hyvää turnauspeliä esittänyt LP-Vampulan Emilia Hänninen kertoi valmentaja Janne Anturamäen kannustaneen joukkuetta ottamaan tarvittavan 2–0 voiton.

–Plokia vastaan oma pelini alkoi vähän vaikeasti. Aloituksemme ei noussut ihan niin hyvin, että passeja olisi saatu hyville hyökkäyspaikoille, mutta pelin edetessä se alkoi korjaantua ja hyökkäyskin paremmin kulkea, kertoi Hänninen ja valmistautui päätöspeliin luottavaisena.

Suunnitelma päätösottelussa toimi ja LP-Vampula voitti Pyrinnön 2–0.

Turnausjärjestykseksi tuli: 1) LP-Vampula, erät 5–3, pisteitä 4, 2) PuMa, erät 5–4, pisteitä 4, 3) Ploki erät 5–4, pisteitä 4 (eräpisteet ratkaisivat) ja 4) Pyrintö erät 2–6, pisteitä 0.

LP-Vampulan joukkueessa pelasivat Oona Saarikivi, Rita Timonen, Miia Köykkä, Inka Sairiala, Julia Seikkula, Riikka Vuorentausta, Pauliina Kaski, Emilia Hänninen ja Aino-Kaisa Etelä.
LP-Vampulan A-tytöt pelaavat seuraavaksi Pooli 2B -turnausta 2.11., mutta turnaus paikka on vielä avoin.

Urheilulajit: