Luja HT haki pisteet Raisiosta

08.10.2019 Omari

II-divisioonassa pelaava Luja HT lähti kauden kolmanteen peliin Raisioon viime torstaina.

Peli sai lujalaisittain salama-alun, kun RNKHocin maalivahti torjui Teemu Tattisen laukauksen, mutta jätti kiekon irralleen ja Miika Raittinen ohjasi kiekon maaliin. Ensimmäinen erä oli Luja HT:n lukemin 0–1.

Ex-Luja HT:lainen, nykyään RNKHocissa pelaava Teemu Setälä tasoitti pelin lukemiin 1–1. Aktiivisesti pelannut Teemu Tattinen hyökkäsi yhdessä Miika Raittisen kanssa ja teki Luja HT:n johtomaalin 1–2. Kun vielä ylivoimatilanteessa Mats Alitalo laukaisi viivalta kiekon vastustajan maalivahdin selän taakse, peli oli 1–3 Luja HT:lle.

Vastustaja oli kuitenkin voimissaan, käytti ylivoimatilanteet hyväkseen ja pystyi nousemaan takamatkalta tasoihin. Pelitilanne oli kolmannessa erässä 3–3. Hetken jo näytti hurjalta, mutta onneksi Markus Kankaanranta osui viimeisellä minuutilla vastustajan maaliin.

Luja HT:lla oli pelissä paljon maalipaikkoja, joita hukattiin. Ylivoimapeliä saatiin pelata, mutta ei onnistuttu siinä kovinkaan hyvin.

Valmentaja nosti esiin Mats Alitalon ja Teemu Väisäsen hyvän puolustuspelin. Lopputulos 3–4 toi joukkueelle voiton kolmannesta sarjapelistä.
Seuraava ottelu pelataan Huittisissa lauantaina kello 16. Vastassa on Chiefs Turusta.

Urheilulajit: