Luja HT:n sarjakausi alkoi 2–5-voitolla Loimaalla

21.09.2019 Omari
Hyvä valmistautuminen takasi Luja HT:lle vierasvoiton Loimaalla.

Luja HT:n valmentaja Kim Wikströmin mukaan joukkueella oli ennen Loimaan Rockets -peliä kova into ja hyvä fiilis lähteä ensimmäiseen sarjapeliin. Peli lähtikin vieraskentällä liikkeelle onnekkaasti Markus Kankaanrannan rystynostosta kohti maalia, se yllätti vastustajan maalivahdin ja kiekko liiteli maaliin saakka.

Varsinkin ensimmäinen erä oli todella nopeaa ja aktiivista pelaamista. Valmentaja Wikströmin mukaan joukkue lähti pelaamaan huolellista peliä ja onnistui siinä hyvin.  Erän kolme seuraavaa maalia olivat kaikki hienoa katsottavaa, ja lukemat ensimmäisen erän jälkeen 0–3.

Kankaanrannan maalin syöttivät Ales Kratoska ja Niklas Kulmanen.
Erän toisen maalin teki Teemu Väisänen Teemu Tattisen ja Joonas Immosen syötöistä. Kolmannen maalin teki Immonen Jesperi Hakalan esityöstä.

Toisen erän huippukohta oli Ari-Pekka Mäkisen läpiajomaali. Hakala ja Miika Raittinen tarjosivat siihen avaussyötöt.

”Oho! Pitäisiköhän Rocketsinkin ryhtyä harjoittelemaan?”
- loimaalaisten kannattaja -

Luja HT hallitsi kovavauhtista peliä alusta loppuun. Pitkillä hyökkäyksillä pyrittiin väsyttämään vastustaja, ja siinä onnistuttiin.
Maalivahti Janne Rantaniitty pelasi hienon pelin. Hän torjui varmoilla otteillaan 33 laukausta.

Kun Raittinen pelin lopussa viimeisteli ottelun tulokseksi tyhjään maaliin 2–5, oli isäntäjoukkueen pakko todeta vieraat paremmaksi.
”Oho! Pitäisiköhän Rocketsinkin ryhtyä harjoittelemaan?” totesi paikallinen kannattaja.

Ylivoimapeli oli Luja HT:n tehottomin osa. Kiekko siirtyi pelaajalta toiselle hyvin, mutta tolppaa lähemmäksi ei seitsemän ylivoiman aikana päästy.
Valmentaja oli tyytyväinen joukkueen suoritukseen. Erityisesti Wikström nosti esiin vahvaa fyysistä peliä pelanneen Immosen, sekä hyvää taisteluhenkeä peliin tuoneen Hakalan ja maalivahti Rantaniityn.
Seuraavaksi Luja HT kohtaa Huittisten jäähallissa Paimion Hakan pe 27.9. klo 19.30

Urheilulajit: