Lujan jalkapallojaostolle junioripäällikkö omasta pojasta

12.06.2019 Mikko Perttunen
Teemu Virtanen on pelannut oman peliuransa aikana melkein jokaisella pelipaikalla, mutta nyt hänelle on vakiintunut niinsanottu kymppipaikka.

Teemu Virtanen aloitti kesäkuun alusta Lauttakylän Lujan jalkapallojaoston junioripäällikkönä. Huittislaisen oma jalkapalloura alkoi seitsenvuotiaana juuri Lujassa.

Välillä Virtanen kävi pelaamassa pari vuotta Sastamalassa FC Vapsissa ja Tampereella voittamassa futsalin sm-pronssia Ilveksen paidassa, mutta nyt hän kuuluu taas junioripäällikön pestinsä lisäksi Lujan edustusjoukkueeseen.

–Seuratoiminta on kiinnostavaa, ja on aina ollut mielessä, että sitä voisi ruveta tekemään vaikka työkseen, 28-vuotias Virtanen sanoo.

Valmennuspuolesta ei ole vielä kertynyt paljoakaan käytännön kokemusta, mutta vuonna 2016 Virtanen aloitti liikunnanohjaajan opintonsa Vierumäellä Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa, ja tutkinto on opinnäytetyötä vaille valmis. Hän teki myös osan työharjoittelustaan Lujassa.

–Pyrin valmentajana olemaan oikeudenmukainen ja rehti. Osaan myös heittäytyä rennoksi tarvittaessa.

Seura saa junioripäällikön palkkaamiseen 15 000 euroa opetus- ja kulttuuriministeriön kehittämistukea. Päällikön vastuualueena ovat ennen kaikkea nuorimmat ikäluokat.

 

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Urheilulajit: