Dahlin kausi alkoi kolmella pokaalilla

20.06.2019
Ensimmäisenä kisaviikonloppuna Timo Dahlin saalis oli kaksi pokaalia Ffp-cupin lähdöistä ja yksi Touring car -luokasta.

Huittisten Urheiluautoilijoiden jäsenen Timo Dahlin kausi alkoi kolmella palkinnolla. Hän on kauden ensimmäisten kisojen jälkeen toisella sijalla sekä Touring car -luokassa että volkkareiden Ffp-cupissa.
–On mahtava fiilis aloittaa kausi näin hyvin. Kyllä saa olla tyytyväinen, molemmat kilpurit ehjänä takaisin kilpailusta ja kolme palkintoa. Raskas oli viikonloppu, mutta on kannattanut tehdä töitä tämän eteen, Dahl kertoo.

Ensimmäiset kisat ajettiin Botniaringissä Kurikan Jurvassa.

Dahlin kisaviikonloppu alkoi kahdella touring car -lähdöllä.
–Kovalla sinnikkyydellä se kakkospaikka irtosi. Autossa ilmeni pientä bensansyöttöongelmaa, mutta taistelin pisteet väkisin.
X Race Dahlilla on nyt pisteitä 30 ja ykkösenä olevalla Kivistö Racingillä 39. Kolmantena on Petri Peltoniemi 25 pisteellä.

Kisasunnuntain Dahl aloitti Ffp-cupia eli volkkarisarjaa ajamalla. Aika-ajojen neljäs sija parani varsinaisessa kisassa, lähdöistä tuli kolmas ja toinen sija.
–Pieniä tekniikkaongelmia oli, mutta niistä selvittiin, Dahl kertoo.
Ffp-cupissa Dahlilla on kasassa 14 pistettä. Ykkösellä Heikki Jaakkolalla on 20 pistettä ja kolmantena olevalla Petri Eevalla 8.

Sunnuntain päätteeksi oli Endurance-lähtö, 6 tunnin kestävyysajo.
Dahl on tällä kaudella uudessa tiimissä, Barbara Racing Teamissa. Hän ajoi toiseksi viimeisen ajovuoron. Sijoitus oli kuudes.
 

Urheilulajit: