Iina Andrikopoulou mukaan maajoukkueeseen

16.04.2019 Satu Ojala
Iina Andrikopoulou nousi LP-Vampulan liigajoukkueeseen syksyn aikana, vaikka aloittikin kautensa ykkössarjajoukkueessa.

Suomen naisten superkesän maajoukkuerinkiin on nimetty hakkuriksi LP-Vampulasta Iina Andrikopoulou. Andrikopoulou nousi viime kauden aikana LP-Vampula Huittisen ykkössarjajoukkueesta raketin lailla liigajoukkueen hakkuriksi.

Maajoukkuedebyyttiä vailla ovat myös joukkueeseen nimetty Hämeenlinnan Lentopallokerhossa päättyneen kauden liberona pelannut Julia Porsanger ja yleispelaaja Emmi Riikilä. Porsanger pelasi aiemmin neljä kautta LP-Vampulassa.

LP-Vampulan entisistä pelaajista on nimetty maajoukkuerinkiin myös Hilkka Hujanen, joka pelasi viime kauden Nurmon Jymyssä. Myös Hillaelina Hämäläinen on nimetty joukkueen liberoksi. Hän on pelannut viime kaudet LP Viestissä ja sitä ennen LP-Vampulassa.

Kokemusta maajoukkueeseen tuo passari Saara Esko, joka tekee paluun maajoukkueeseen vuosien tauon jälkeen.Hän on Suomen kokeneimpia naislentopalloilijoita. Hänkin on pelannut muutaman ottelun LP-Vampulan paidassa.

Naisilla on edessään tiivistahtinen kesä, sillä Kultaisen Liigan ottelut alkavat Tampereella 25. toukokuuta. Kultainen Liiga päättyy 21. kesäkuuta. Ennen näitä pelejä Suomi pelaa maaottelut Virossa 17.–19. toukokuuta. ja 17.–20. elokuuta Slovakiassa.

EM-kisat alkavat Turkin Ankarassa 23. elokuuta ja päättyvät finaaliotteluun 8. syyskuuta.

Urheilulajit: