D-tytöt kuudenneksi tiikerisarjassa

24.04.2019 Mauno Kotamäki
VU:n D-tyttöjen joukkue Iiris Nikko (vas.), Liisi Sundman, Sanni Tähtinen, Essi Johansson, Milla Tähtivuori ja Fanni Arve. Kuva: Teija Tähtivuori.

Vampulan Urheilijoiden Dtytöt nappasivat kuudennen sijan lounaisen Suomen D-tyttöjen tiikerisarjassa. Finaalipeleihin osallistui 12 joukkuetta. Sijoitus oli erityisen hieno siksi, että puolet tyttökuusikosta oli vielä E-ikäisiä.

E-ikäisiä olivat Iiris Nikko, Essi Johansson ja Sanni Tähtinen ja D-ikäisiä Liisi Sundman, Milla Tähtivuori ja Fanni Arve. Joukkueen valmentajina toimivat Teija Tähtivuori ja Heli Taalikka.

Kaksipäiväinen turnaus pelattiin Salossa Halikon liikuntahallissa. –Lauantain alkulohkossa jäimme viimeiseksi, mutta voitimme sitten ristikkäispelissä FC-57:n ja etenimme siten kahdeksan parhaan joukkoon, kertoo Teija Tähtivuori.

–Sunnuntaina hävisimme ensimmäisen pelin niukasti 1–2 Ylöjärven Pallolle ja jääimme pelaamaan sijoista 5–8. Seuraavaksi voitimme HPK:n Oranssit 2–1, joten pääsimme pelaamaan sijoista viisi ja kuusi. Viimeisessä pelissä taistelimme hienosti, mutta vastustaja Virtain Veikot oli parempi lukemin 2-0.

Kevättauon jälkeen lentisjunnut suuntaavat katseet Power Cup -tapahtumaan.

–Nyt on pieni tauko menossa kaikilla VU:n joukkueilla. Rovaniemellä kesäkuussa pidettävään Power Cupiin lähdetään kuudella joukkueella ja sitä varten on ainakin jotain tarkoitus touhuta ulkona toukokuun puolella, kertoo Vampulan Urheilijoiden lentopallojaoston puheenjohtaja Teija Tähtivuori.

 

Urheilulajit: