Vahvasti kohti runkosarjan neljän parhaan joukkoa

23.01.2019 Mauno Kotamäki
Sormivammasta toipuva Iida Paananen torjuu Kuusamon hyökkäystä Claire Felixin kanssa.

LP-Vampula Huittisen vierastappio Orivedelle ei tarkoittanut kärkitaistelusta luopumista. Keskiviikkona sen huomasi hallitseva mestari Hämeenlinna, jolta LP-Vampula saalisti pisteen 2–3-tappiolla (25–16, 25–16, 22–25, 20–25 ja 9–15). Piste Hämeenlinnalta oli joukkueen ensimmäinen liigahistorian aikana.
Lauantaina kotijoukkueen puhdin koki Kuusamon Pölkky, jonka kotijoukkue voitti 3–1 (25–18, 25–10, 22–25 ja 25–19). LP-Vampula jatkaa vahvasti matkaansa runkosarjan neljän parhaan joukkoon. (..)

IIna Andrikopoulou ihmetteli Hämeenlinna-pelin ailahtelua.
–Toisen erän jälkeen pelimme lopahti. Ehkä pelaamme joukkueen sijasta enemmän yksilöinä tällä hetkellä.
–Kaksi erää osoitimme pystyvämme hyvään peliin. Tavoitteena on olla parhaillamme kun ratkaisupelit alkavat, kertoi LP-Vampulan valmentaja Darko Dobreskov. (..)

–Vastustaja oli parempi, ei tehnyt yhtä paljon virheitä kuin me. Täällä on hyvä tunnelma ja meteli tuntuu vain kovenneen siitä, kun itse täällä pelasin, sanoi Pölkyn Essi Helminen LP-Vampulan voittaman pelin jälkeen.
–Todella hyvä peli. Hienoa, että saimme näytöksen faneillemme. Tämä oli tärkeä itsellekin, kun kauden toinen puolisko ei ole lähtenyt ihan hyvin käyntiin, Felix totesi.
LP-Vampula Huittisella vieraissa 27.1. Jymy-peli ja 3.2. OrPo-peli. Kotipelissä 6.2. klo 18.30 vastassa on LiigaPloki.
 

 

 

Lue juttu kokonaisuudessaan tämän viikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Urheilulajit: