Luja HT:n viesti seuraajille: anteeksi

23.01.2019 Mediavastaava
Kasimir Laiho piti Chiefsin puolustusta pystyssä, 38 torjuntaa. Kuva: Kata Sivunen

Luja kohtasi 16.1. Porissa Karhu HT:n. Ensimmäinen erä sujui tasaisissa merkeissä, mutta toinen ei. Kolmas erä sitten pelailtiin ilman merkittäviä tilastomerkintöjä. Lopputulos 11–3 Karhu HT:lle.

Lauantaina 19.1. rivit oli kasattu ja joukkue oli asennoitunut kaatamaan Chiefsit Turusta. Luja painosti ensimmäisen erän rajusti, mutta Chiefs karkasi vastahyökkäyksiin ja paukutti niistä hyvällä prosentilla maalit. Ensimmäinen erä päättyi lukemiin 2–3.

Toinen erä alkoi samoissa merkeissä, kunnes viisi minuuttia ennen erän loppua Chiefs paukutti kolme maalia noin kahteen minuuttiin. Selkäranka katkesi ja lopputulos 3–8.

Lujalla oli mahdollisuus voittoon, mutta Chiefs oli valmistautunut Lujan pelitapaan. Lujan hyökätessä vastustajalta jäi yksi hyökkääjä lähes aina kärkkymään. Kun kiekko menetettiin hyökkäyspäässä, lopputulos oli vastustajan ylivoimahyökkäys.

Tämän jälkeen vastustajan toinen hyökkääjä kaarsi jätön jälkeen b-pisteiden välistä, sai syötön lapaan ja koitti. Se on maalivahdille aika tekemätön paikka, kun hyökkääjä pääsee koittamaan onetimeria kolmen metrin päästä.

Chiefs oli opetullut yhden kuvion, mutta se oli opeteltu hyvin. Lopputuloksena heille kahdeksan pussia ja täydet pisteet kotiin viemiseksi.

Seuraava peli on Eurajoella 25.1. Seuraava kotipeli on 26.1. poikkeuksellisesti Säkylässä. Vastaan tulee Harjavallan Kuparikiekko. Live-lähetystä ei todennäköisesti pystytä järjestämään Säkylän pelistä muun muassa Gamesaverin palvelinpäivityksen takia.

 

Urheilulajit: