LP-Vampulalle nollaviikonloppu ykkössarjassa

04.12.2018 Mauno Kotamäki
LP-Vampulan vieraspelit ovat sujuneet mollivoittoisesti, kotona on sujunut paremmin. Kotipelissä Ella Marila (vas.) ja Jenni Jantunen torjuvat KoLe-57:n hyökkäyksen.

LP-Vampula Huittisen 1-sarjajoukkue pelasi viikonloppuna Oulussa ja Kuortaneella. Oulussa Kisko oli tyly isäntä ottamalla täydet kolme pistettä 3−0-voitolla (25−18, 25−21, 25−22), ja vastaavan tempun (25−13, 25−15, 25−22) teki myös Kuortane.

Oulun Kisko ei juuri antanut taitavan passarinsa Tiia Pohjosen johdolla avauserässä LP-Vampulalle mahdollisuuksia, vaan vei erän seitsemän pisteen erolla. Toisessa erässä LP-Vampula oli vain pisteen päässä tilanteessa 21−20, mutta tämäkin erä valui Kiskolle.

Kolmatta erää LP-Vampula johti jo kolmella pisteellä 18−21, mutta jälleen kotijoukkue oli päätöspalloissa tarkempi.

Kotijoukkueesta 12 pisteeseen ylsi Eevi Ylä-Veteli ja samaan pääsi myös LP-Vampulan Mira Hämäläinen.

Sunnuntaina LP-Vampulaa 1-sarjassa koulutti Kuortane. Vierasjoukkueella ei ollut kahdessa ensimmäisessä erässä sanan sijaa.

Päätöserässä tilanne tasoittui, mutta Kuortane korjasi viimeiset pisteet ja koko ottelun puhtaalla pelillä. Kuortaneen joukkueesta Tuuli Tuominen teki 12 pistettä ja LP-Vampulasta Iina Andrikopoulou ylsi 10 pisteeseen.

−Koko viikonloppu oli meiltä mollivoittoinen esitys, keskittymisemme ei vain riittänyt, totesi LP-Vampulan valmentaja Juhani Leppänen.

−Sunnuntaina tulee kotipelissä vastaan Raision Urheilijat. Emme ole tällä kaudella kertaakaan jääneet kotona ilman pisteitä, ja sillä mielellä asennoidutaan nytkin.
LP-Vampula Huittisen seuraava 1-sarjan peli on su 9.11. klo 17.

Urheilulajit: