LP-Vampula nousi LiigaPloki- ja WoVo-voitoilla sarjan kolmanneksi

28.11.2018 Mauno Kotamäki
Kia Bright onnistui loistavasti kotipelissä LiigaPlokia vastaan ja jatkoi lähes samaan malliin WoVo-pelissä.

LP-Vampula Huittinen nousi kotivoitolla LiigaPlokista ja vierasvoitolla WoVosta mestaruusliigassa Viestin ja Hämeenlinnan jälkeen kolmanneksi. LiigaPloki kaatui 3–1 (19–25, 25–21, 25–19 ja 25–16) ja WoVo 3–0.
Jos LP-Vampula yllättää seuraavaksi Pallokerhon Hämeenlinnassa, joukkue nousee sarjan kakkoseksi. Kuuden ottelun voittoputkeen verrattuna sekään ei taitaisi olla isompi yllätys. Itseluottamuskin joukkueella ainakin on aika lailla tapissaan.

Kun LP-Vampula kaatoi LiigaPlokin, oli Kia Bright ottelun kuningatar. Neljäeräisen pelin tehotilastoon Bright tehtaili lukemat 28/+16. Lisäksi hän nosti 14 vastustajan syöttöä 43 prosentin tehoilla ja ehti kunnostautua kenttäpuolustuksessakin.
Passari Iida Paananen huomasi varsin nopeasti ”kuuman” pelaajan. Avauserässä Bright sai seitsemän passia ja muissa erissä 13–14 palloa per erä. Bright hyökkäsi 48 passista pisteen 24 kertaa. (..)

Pelissä Rovaniemellä WoVoa vastaan ei nähty LP-Vampula Huittisen parhainta osaamista. Otteet riittivät silti suoraan 3–0-voittoon (22–25, 21–25 ja 20–25).

Suurin ero joukkueilla oli torjunnassa. LP-Vampula kirjasi niitä tililleen 11 ja kotijoukkue kolme.

 

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Urheilulajit: