Linda Mansikkamäki voittoon neljän kisan cupissa

21.11.2018 Janika Ihanamäki
Kiviniitty-Cupin palkintojenjakotilaisuudessa palkittiin yleisestä sarjasta kolme parasta kuljettajaa ja nuorista ja naisista voittajat. Pekka Vallamo (vas.), Henry Djakonowsky ja Linda Mansikkamäki vastaanottivat palkintonsa hyväntuulisina.

Huittisissa Kuninkaisten moottoriradalla ajettiin viime toukokuussa ja heinäkuussa neljä jokamiehenluokan kilpailua, jotka yhdessä muodostivat ensimmäisen Kiviniitty-Cupin.

Cup-pisteitä oli jaossa yleisen, naisten ja nuorten luokan kilpailijoille. Yleisen luokan voitti Noormarkun UA/MK:n Henry Djakonowsky 60 pisteellä. Toiseksi tuli Loimaan UA:n Miro Silvennoinen 36 pisteellä ja kolmanneksi Vakka-Suomen UA:n Pekka Vallamo 30 pisteellä.

Naisten luokan voittajaksi ajoi Äetsän UA:n Linda Mansikkamäki, joka keräsi osakilpailuissa yhteensä 23 pistettä. Vain pisteen erolla toiseksi ajoi Kangasalan UA:n Suvi Perätalo ja kolmanneksi tuli Nokian UA:n Suvi Kaipila 14 pisteellä.

Nuorten luokan pisteissä voittaja oli Valkeakosken-Toijalan seudun UA:n Rasmus Riippi 25 pisteellä. Toiseksi jäi Noormarkun UA/MK:n Santeri Myllymäki pistesaalilla 20 ja kolmanneksi Säkylän UA:n Aleksi Istuovola 16 pisteellä.

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Urheilulajit: