LP Viesti Akatemia voitti LP-Vampula Huittisen tiukassa ykkössarjan ottelussa

30.09.2018 Mauno Kotamäki
LP-Vampula Huittisen parhaana palkittiin Mira Hämäläinen (vas.) ja Viestistä Saana Lingren.

Vahvalla joukkueella liikkeellä ollut LP Viesti Akatemia väänsi viisieräiseksi venyneessä naisten ykkössarjan lentopallo-ottelussa LP-Vampula Huittisesta niukan 2-3 voiton (25-21, 28-26, 28-30, 21-25,13-15).

Ottelussa LP Vampula käänsi tasaiset kaksi ensimmäistä erää voitokseen, mutta hurjassa lyönnissä olleen Saana Lingrenin johdolla Viesti vei kaksi seuraavaa.

Ottelu huipentui viidenteen erään, jossa LP Vampula tempaisi heti alussa 7-1-johtoon. Erä ja ottelu ei kuitenkaan vielä ollut ratkennut, vaan Viesti heräsi taistelemaan, saavutti tilanteessa 12-12 ja vei erän 13-15.

LP Vampulasta parhaana palkitulle Mira Hämäläiselle kirjattiin +17 pistettä ja hyvin plussalle ylsivät myös Jenni Jantunen ja Oona Pennanen yhdeksällä pisteellä sekä Ella Marila kahdeksalla pisteellä.

Viesti Akatemian parhaana palkitun Lingrenin saldo oli ottelussa plussalla 31 pistettä. Viestin muista pelaajista vain Pilvi Kettunen (+12) ja Ada Vikstedt (+4) ylsivät plussalle.

-Tämä peli oli eteenpäinmenoa, vaikka viimeisessä erässä aloitusten nostomme romahti. Joukkueen saama piste oli ihan hienoa. Omaan peliini olen tyytyväinen, totesi MIra Hämäläinen pelin jälkeen.

Myös valmentaja Juhani Leppänen näki pelissä paljon hyvää.
-Nuori joukkueemme on hyvin samalla viivalla jopa vastassa olleen Viestin kanssa. Positiivisena näen muun muassa passari Riikka Vuorentaustan, joka on vasta 16-vuotias ja on kehittynyt huikeasti vuoden aikana.

LP-Vampula Huittisen ykkössarjajoukkue kohtaa tänään sunnuntaina 30.9. kotisalissa klo 17 JyLen Jyväskylästä.

 

Urheilulajit: