LP-Vampula Huittinen valmistautui kauteen turnausvoitolla

26.09.2018 Toimitus
Pelaajat Nayara Ferreira (vas.), Iida Paananen, Tuuli Metsäkoivu, Kia Bright, Petra Sahlberg, Iina Andrikopoulou, Ella Marila, Eliisa Peit, Emilia Sipilä, Jenni Jantunen, Mira Hämäläinen ja Claire Felix.

LP Vampula-Huittisen valmistautuminen liigakauteen on sujunut tulosten valossa toiveikkaasti. Jopa finaalijoukkueeksi povatun Oriveden Ponnistuksen kanssa LP Vampula on pelannut harjoituspelit tasapistein.

Viime lauantaina joukkue osallistui voitokkaasti Salossa kolmen joukkueen harjoitusturnaukseen.

Pelit pelattiin neljän erän otteluina ja jokaisesta erävoitosta sai pisteen. Huittislaiset nappasivat itselleen turnausvoiton viidellä pisteellä kaatamalla LP Kangasalan luvuin 3−1 (21−25, 25−23, 25−19, 26−24) ja pelaamalla isäntäjoukkue LP Viestin kanssa tasan 2−2 (25−20, 25−16, 23−25, 22−25).

−Harjoitusottelujen tulokset eivät kerro täyttä totuutta paremmuudesta tai huonommuudesta, mutta suuntaa antavia niidenkin tulokset ovat, Timo Talvitie kertoo.

–Harjoitusturnauksissa testataan erilaisia kokoonpanoja ja pelaajia eri pelipaikoissaan, eikä voitosta taistella aina välttämättä parhaalla rosterilla.

−Peli Vampulaa vastaan oli pääasiassa hyvää, mutta tiukat erät kääntyivät heille. Vampula on myös varteenotettava mitaliehdokas. Nyt se oli turnauksen ykkösjoukkue ja ansaitsi turnausvoiton. Kovatasoinen ja erittäin tasainen sarja on tulossa, ounasteli LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

LP-Vampulan ensimmäinen Mestaruusliigan ottelu la 6.10. WoVo Rovaniemeä vastaan Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistolla.

Urheilulajit: