Luja nousi nuorisoviestin A-sarjaan

13.02.2018
Santeri Mäkelä antoi viestin Liina Laineelle. joka hiihti osuutensa toiseksi nopeimman ajan.

Lauttakylän Luja sijoittui viidenneksi ja B-sarjan toiseksi hiihdon nuorisoviesteissä Kankaanpäässä. Ensi vuonna Lujan värit nähdään A-sarjassa. B-sarjan ykköspai-kasta lujalaiset jäivät seitsemän sekuntia.
Lujan joukkueessa hiihtivät Severi Laine, Anni Hakasuo, Santeri Mäkelä, Lii-na Laine, Sakari Mäkelä ja Siiri Mäkelä. Joukkueeseen jouduttiin tekemään viime hetkellä muutoksia sairastumisten vuoksi, mutta onneksi joukkue saatiin kasaan.
Viestissä osuuksia on kuusi. Ensimmäisen osuuden hiihtää alle 12-vuotias poika. Seuraavat osuushiihtäjät ovat alle 8-vuotias tyttö, alle 8-vuotias poika, alle 10-vuotiaat tyttö ja poika sekä ankkurina alle 12-vuotias tyttö. Kilpailu hiihdettiin perinteisellä hiihtotavalla.

Viestikisa sujui lujalaisilta nousujohteisesti. Ensimmäisen ja toisen vaihdon jäl-keen huittislaiset olivat sijalla 12. Sitten sijoja napsittiin hitaasti mutta varmasti ja kaikkien joukkueiden lopputuloksissa päädyttiin sijalle viisi.
Palkinnot jaettiin sekä A- että B-sarjan kolmelle parhaalle joukkueelle ja jokaisen osuuden kolmelle nopeimmalle hiihtäjälle. Lujalaisista palkituksi tuli 10-vuotiaissa hiihtänyt Liina Laine. Hän hiihti oman osuutensa toiseksi nopeimman ajan.

A-sarjassa kilpailee kuusi edellisvuonna parhaiten sijoittunutta joukkuetta ja B-sarjassa kuusi seuraavaa joukkuetta.

 

Tuloksia 11.2.:
B-sarja: 1) Kankaanpään Urheilijat II 43.20,1, 2) Luja 43.27,1, 3) Honkajoen Seudun Urheilijat 44.52,9.
A-sarja: 1) Rasti-Lukko 37.07,7, 2) Noormarkun Nopsa 40.23,9, 3) Kankaanpään Urheilijat I 40.52,5.

Urheilulajit: